reklama
Z tego co wiem to nie ma zajęć z instruktorem dla maluszków, ale dawno nie byłam wiec moze sie cos zmieniło
Jeżeli chodzi o klinike leczenia bezpłodności to chyba osobnej nie ma ale ja radziłabym skontaktować się z kliniką Mediconcept na ul. Krzyckiej, jeszcze jeden gabinet chyba na ul. Partynickiej też się tym zajmuje, moja jedna koleżanka leczyła sie u dr. Eliasa oraz słyszałam że dr. Wickiewicz też sie zajmuje takimi problemami ona przyjmuje w Corfamedzie, niestety nic więcej nie wiem

Jeżeli chodzi o klinike leczenia bezpłodności to chyba osobnej nie ma ale ja radziłabym skontaktować się z kliniką Mediconcept na ul. Krzyckiej, jeszcze jeden gabinet chyba na ul. Partynickiej też się tym zajmuje, moja jedna koleżanka leczyła sie u dr. Eliasa oraz słyszałam że dr. Wickiewicz też sie zajmuje takimi problemami ona przyjmuje w Corfamedzie, niestety nic więcej nie wiem

Dziewczyny a któraś jest moze z centrum, bo jak narazie to widze ze same z obrzezy.
Aneta23 fajnie masz z basenikiem. Ja mam rzut beret do nowego baenu, ale co z tego jak nie mogą go oddać....tylko popatrzeć mogę
AGAPE9 zazdroszczę ja wciąż czekam na swojego maluszka...mam nadzieję że nie spodoba mu się za bardzo w brzuszku i lada dzień będę mogła go przytulić - narazie kopie jak szalony
Aneta23 fajnie masz z basenikiem. Ja mam rzut beret do nowego baenu, ale co z tego jak nie mogą go oddać....tylko popatrzeć mogę
AGAPE9 zazdroszczę ja wciąż czekam na swojego maluszka...mam nadzieję że nie spodoba mu się za bardzo w brzuszku i lada dzień będę mogła go przytulić - narazie kopie jak szalony
No to muszę popróbować....spacerować lubię...gorzej z tym chodzeniem po schodach, bo mogłoby to dziwnie wygladc - sąsiedzi jeszcze gotowi pomysleć ze sfiksowałam w ciazy
....ale muszę naprawdę zaczać działac bo cos czuję ze bez tego to mały posiedzi
reklama
A powiedzcie dziewczyny jak to jest z tymi pampersami i chusteczkami, które musze zabrać dla dzidzi do szpitala - chodzi mi o ilośc...no bo np. kupiłam duzą paczkę pampersów i co całą mam zabierac???....może to trochę głupie pytanie, ale tak jakos mnie to nurtuje