reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

w wielu przypadkach ic bo się jest tylko nosicielem dopiero jak daje o sobie znać to leczy się antybiotykiem ale konkretnie te które zawieraja penciline, niestety często długo się to leczy lub tylko łagodzi

reklama
Hej dziewczynki :-)
KADIA - kurka no przerypane z tym gronkowcem.....jest dokladnie tak jak napisalas, jak sie przyczepi to nie chce sie odczepic....A u Was bedzie to leczone, czy zostawia to?
BARA, PUSIA - u nas nocki to standardowo z dwoma pobudkami na karmienie...okolo 1 i potem o 5.....ale ja sie juz przyzwyczailam :-D
ANIELAP - a coz to za chorobsko Cie dopadlo, kuruj sie kochana :tak:

Widze ze w planach kino....we Wrocku to chyba od niedawno jest, co?
Ale ja tez jestem, chetna...jak najbardziej :tak::tak::tak: jakas taksowka pewnie bede musiala dojechac, no ale mowi sie trudno :-p
BARA - moj Kuba tez w miejscu nie usiedzi...wiec pewnie tez sie nabiegam :-D
Ale mysle ze warto sie spotkac, tak dla samego spotkania..........u mnie kiepsko z rozrywkami (bo kiepsko ze znajomosciami :sorry2:).

Aneta a może bliżej lub lepszy masz dojazd do kina w Arkadach Wrocławskich. Mi pasuje tu i tu, ale myśle ze nie najbliższy seans, bo grają Asterixa i Obelixa, a ja za nimi po prostu nie przepadam. No i muszę sie dobrze wykurowac, bo jakieś przeziębienie się przyplątało.

Bara ja myślę że warto spróbowac i zobaczymy jak nasze dzieciaczki beda sie zachowywać.

Kadia przykre to strasznie że takie cholerstwo dopadło Krystianka. Wiem,że ciezko walczyć z ta chorobą. Jak u Was będzie wygladac leczenie?

Hmmmm.....a mnie to tam wsio ryba czy Arkady czy Grunwald.....z Muchoboru to chyba niewielka roznica :sorry2:....M namawia na taxi...wiec co ja bede z nim polemizowac :-p:-D:-p:-D
A film jest mi obojetny, byleby z domu wyjsc - wiec dostosuje sie do reszty :tak:
Tez jestem ciekawa jak tam nasze dzieciaki beda sie zachowywac, w koncu w roznym wieku sa...w kazdym razie moj Kuba bardzo lubi towarzystwo.......tylko on jest zywy, ruchliwy i energiczny...czesto pokrzykuje z radosci...i niesmiale dzieciaki sie go boja :sorry2:

A moja Zu z kolei to mały dzikus:-D
Nie lubi obcych:tak:
Musi najpierw się oswoić. Z reguły zajmuje jej to ok. 30 min. A potem to już szaleje:laugh2:

Hmmmm.....a mnie to tam wsio ryba czy Arkady czy Grunwald.....z Muchoboru to chyba niewielka roznica :sorry2:....M namawia na taxi...wiec co ja bede z nim polemizowac :-p:-D:-p:-D
A film jest mi obojetny, byleby z domu wyjsc - wiec dostosuje sie do reszty :tak:
Tez jestem ciekawa jak tam nasze dzieciaki beda sie zachowywac, w koncu w roznym wieku sa...w kazdym razie moj Kuba bardzo lubi towarzystwo.......tylko on jest zywy, ruchliwy i energiczny...czesto pokrzykuje z radosci...i niesmiale dzieciaki sie go boja :sorry2:

a jasne że tak masz rację oby się wyrwać ,

a krystian bierze duomox:-(

Aneta23 mojej Zuzolki też siędzieci boją:tak::tak:tylko musimy dograc jakis termin? może wtorek? a tylko asterixa graja? ja bym poszła na zaczarowaną:-)

Żaden wtorek moja droga:no:
Seanse dla mam lub tatusiów z dziećmi są tylko w środy o 12godz i tylko jeden film do wyboru. Akurat w przyszła środe czyli 6lutego grają Asterixa.
Więc musimy poczekać na kolejną środe.:-(

reklama
biedny Krystek też takie cholerwstwo sie musiało przyplatac:baffled::crazy: ale to moze byc ze szpitala pamiatka, synka mojej kolezanki zarazili gronkowcem na Dyrekcyjnej!:tak:bidny dużo zdrówka życzymy:tak:

Do góry