reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Zuzka zwraca po antybiotyku:-(wiec nie moge jej go podac, nie zebrałam siusiu bo nie nasikała mi do tego głupiego worka!!!:-:)baffled: wogóle nie chce jesc pic tez nie bardzo:-:)-:)-(oszaleje chyba, jak w nocy bedzie miala goraczke i te bóle brzucha to nie wiem..... załamka normalnie:-:)-(apropo antybiotyku to sie nie dziwie że go zwymiotowała, czegos tak paskudnego w zyciu nie piłam:tak: aneta jak tylko bede wolna i dowieziesz malego do mnioe to problemu nie widze, tylko niech juz tej Zuzolince mojej przejdzie:-:)-(znowu mnie czeka noc czuwania

reklama
Zuzka zwraca po antybiotyku:-(wiec nie moge jej go podac, nie zebrałam siusiu bo nie nasikała mi do tego głupiego worka!!!:-:)baffled: wogóle nie chce jesc pic tez nie bardzo:-:)-:)-(oszaleje chyba, jak w nocy bedzie miala goraczke i te bóle brzucha to nie wiem..... załamka normalnie:-:)-(apropo antybiotyku to sie nie dziwie że go zwymiotowała, czegos tak paskudnego w zyciu nie piłam:tak: aneta jak tylko bede wolna i dowieziesz malego do mnioe to problemu nie widze, tylko niech juz tej Zuzolince mojej przejdzie:-:)-(znowu mnie czeka noc czuwania

Biedna dziecinka :-( Ucałuj ją od nas , trzymam kciuki żeby jej sie poprawiło bo bidulka na pewno sie męczy. Trzymajcie się cieplutko i życzę dużo zdrowia dla Zuzolinki

Witajcie Kochane :-)

Nie zaglądałam na ten wątek od baaaardzo dawno, a tu proszę jaki ruch się zrobił :-)

My jesteśmy z Psiego Pola, ul. Poleska - prosimy o dopisanie do listy wrocławskich Mamuś i Maluszków :-)

Witajcie Kochane :-)

Nie zaglądałam na ten wątek od baaaardzo dawno, a tu proszę jaki ruch się zrobił :-)

My jesteśmy z Psiego Pola, ul. Poleska - prosimy o dopisanie do listy wrocławskich Mamuś i Maluszków :-)

Witam serdecznie :)) i zapraszam do częstszego zaglądania do nas :tak:

kochane jestem nie było mnie bo mąż zabrał laptopa !!! u nas w sumie ok poza tym ze krystek ma zn ów wysypke alewyglada mi to juz na rózyczkę :-(, ide utro do lekarza i zobaczymy mam nadzieję ze sie myle!!!:tak:

ale dzisiaj pogoda :angry: nie lubię szarości na dworze! dobrze, że chociaż temperaturka znośna i nie wywieje mnie na wałach :tak: rano mówili, że weekend ma być ciepły :-D i nawet 15 stopni na termometrze! wiosna? nie obraziłabym się ;-)

ANIELA może to ząbki? posmaruj Zuzi na noc dziąsełka jakimś żelem ;-) tak dla spróbowania ;-)

BARA zdrówka dla Zuzanki!

KADIA zdrowia dla Krystka!

na początku myślałam, że temat wrocławski umiera, aż tu nagle zrobił się ruch niesamowity :tak::yes::-D

Cześć dziewczynki!
Zgadzam się z Gingeros-pogoda fatalna:-( Tak jak nasza nocka-Basia obudziła się o 1.30, wypiła mleko i za nic nie chciała zasnąć... Ja zresztą też:no: No i zasnęłyśmy po 4, a pobudka jak zwykle 6.30. Także jestem lekko padnięta. Moja panna już śpi, a więc dla niej to żadna różnica, czy śpi w nocy czy nie:dry:
Co do zdjęcia to nikt mi jeszcze nie zrobił, muszę poprosić M dzisiaj, jak zrobi, to wkleję;-)

Kadia i Ivka-witajcie ponownie!
Bara-przesyłam dużo, dużo... energii dla Ciebie i małej Zuzi!:-D:-):happy2:
Pusia-fajnie, że będziecie mieć towarzystwo (nie ma to jak siostra z dzieckiem:tak:) A Kacperek na pływalni-uroczy:cool2:
Aneta-no to rzeczywiście problem z tą nianią-dobrze, że mamy babcie we Wrocławiu:dry::happy2:
Anielap-jak dzisiejsza noc? Przespana?:blink:

Czesc kochane :-)
Pogoda faktycznie do d......
W sprawie niani jakis postep....jestem umowiona na niedziele z 2 dziewczynami.....3 w rezerwie na poniedzialek, mam nadzieje ze cos wybiore :tak:

BARA - dzieki za propozycje, nie przecze ze kiedys skorzystam :-p, ale nianie i tak musze znalezc bo jak chcemy wyjsc wieczorem to maly musi byc w domu i spac.
Przede wszystki duzo zdrowka dla Zuzinki....kurka zeby sie biedna nie odwodnila :-:)-:)-( Mogliby jakies lepsze te leki robic :baffled:
KASIA - wspolczuje nieprzespanej nocy
GINGEROS - no wlasnie, podobno weekend ma byc fantastyczny...M juz planuje ze sobie gdzies jutro pojedziemy......A jakos nie wyglada zeby mialo byc tak ladnie, nie? :dry:
KADIA - Wy to tez macie pzeboje z tymi chorobami :wściekła/y: Zdrowka zycze. Daj znac co i jak po wizycie u lekarza.
IVKA - witam serdecznie
PUSIA, ANIELAP - co tam u Was dzis slychac?

Cześć dziewczynki!
Zgadzam się z Gingeros-pogoda fatalna:-( Tak jak nasza nocka-Basia obudziła się o 1.30, wypiła mleko i za nic nie chciała zasnąć... Ja zresztą też:no: No i zasnęłyśmy po 4, a pobudka jak zwykle 6.30. Także jestem lekko padnięta. Moja panna już śpi, a więc dla niej to żadna różnica, czy śpi w nocy czy nie:dry:
Co do zdjęcia to nikt mi jeszcze nie zrobił, muszę poprosić M dzisiaj, jak zrobi, to wkleję;-)

Kadia i Ivka-witajcie ponownie!
Bara-przesyłam dużo, dużo... energii dla Ciebie i małej Zuzi!:-D:-):happy2:
Pusia-fajnie, że będziecie mieć towarzystwo (nie ma to jak siostra z dzieckiem:tak:) A Kacperek na pływalni-uroczy:cool2:
Aneta-no to rzeczywiście problem z tą nianią-dobrze, że mamy babcie we Wrocławiu:dry::happy2:
Anielap-jak dzisiejsza noc? Przespana?:blink:

U nas tez nocka taka sobie :( Kacper obudził się raz o 2 a potem o 4:30 i jadł przy cycku do 6:15 !!!!!!! Masakra a jak go dałam od cycka to nie chciał spac :( na jakies 10 min usypiał i znowu sie budził i tak do tej pory :(. teraz lezy sam u siebie w pokoju i cos tam gada a ja zmęczona jestem :(. Zgadzam sie pogoda nie sprzyja fuuuuu:-(

Czesc kochane :-)
Pogoda faktycznie do d......
W sprawie niani jakis postep....jestem umowiona na niedziele z 2 dziewczynami.....3 w rezerwie na poniedzialek, mam nadzieje ze cos wybiore :tak:

BARA - dzieki za propozycje, nie przecze ze kiedys skorzystam :-p, ale nianie i tak musze znalezc bo jak chcemy wyjsc wieczorem to maly musi byc w domu i spac.
Przede wszystki duzo zdrowka dla Zuzinki....kurka zeby sie biedna nie odwodnila :-:)-:)-( Mogliby jakies lepsze te leki robic :baffled:
KASIA - wspolczuje nieprzespanej nocy
GINGEROS - no wlasnie, podobno weekend ma byc fantastyczny...M juz planuje ze sobie gdzies jutro pojedziemy......A jakos nie wyglada zeby mialo byc tak ladnie, nie? :dry:
KADIA - Wy to tez macie pzeboje z tymi chorobami :wściekła/y: Zdrowka zycze. Daj znac co i jak po wizycie u lekarza.
IVKA - witam serdecznie
PUSIA, ANIELAP - co tam u Was dzis slychac?

Powodzenia w szukaniu dobrej opiekunki :). Mam cos znowu lipny dzień :((:)-(.
Tak sobie tez mysle że to wszystko tez odbija sie na moim małżeństwie. Chodze cały czas podenerwowana ...jeszcze wkurza mnie to że nie moge jeść ego białka i kompletnie nie wiem co mam jeśc :(((Masakra :-:)angry:

reklama
Powodzenia w szukaniu dobrej opiekunki :). Mam cos znowu lipny dzień :((:)-(.
Tak sobie tez mysle że to wszystko tez odbija sie na moim małżeństwie. Chodze cały czas podenerwowana ...jeszcze wkurza mnie to że nie moge jeść ego białka i kompletnie nie wiem co mam jeśc :(((Masakra :-:)angry:

Pusiu-a co skaza białkowa? Wiem coś na ten temat-przez 7,5 miesiaca byłam na diecie:-(

Do góry