reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie!
Piękny dzień dzisiaj mieliśmy-gdyby tylko wiatr nie wiał... Bo na tym Kozanowie to wieje zawsze podwójnie:-( My dzisiaj byłyśmy u mojej siostry. Nie chce mi się samej siedzieć w domu, M cały dzień w pracy, a my biedne;-)opuszczone... Dziękuję za życzenia-byliśmy wczoraj w knajpce meksykańskiej, później w domku świece, wino, muzyka-ach jak romantycznie:tak::blink::-D Ja również chętnie wybrałabym się do kina, ale jutro nie mogę-idziemy na szczepienie. Ale następnym razem się zapisuję:cool2:

Jak ja Ci zazdroszczę że masz blisko siostrę ...

Właśnie, kino... My idziemy napewno...

A tutaj Zuza wącha kwiatuszki na działce...

Zdjęcie śliczne :) :tak:

Życzę udanego wypadu do kina

My jutro na basen :cool2:

reklama
ledwo co chodzę, wczoraj na siatce kostkę chyba nadwyrężyłam i mnie boli. Antonek w nocy dał mi popalić - o 1 stwierdził, że cholera jest wyspana i spać nie będzie :wściekła/y: do 3 stękał i wymuszał! nic nie wskórał i tak mały nicpoń ;-) ja nawet nie miałam siły by wstać :-D tak mnie chłopaki na siatce wymęczyli :-D

tradycyjnie po takiej nocy boli mnie łepetyna i muszę zaaplikować sobie coś przeciwbólowego :sorry2: i oczywiście dochodzę do siebie przy mocnej kawusi :-D

ANIELA ja będę tak jak ostatnio, ok. 11:30 przed wejściem ;-) spotkamy się albo na dole, albo na sali ;-) umówiłam się jeszcze z dziewczynami z innego forum, co by miejsca zapełnić :-D

Czesc dziewczynki :-)
U nas wszystko ok.......troche sie tylko stresuje tym ze maly zostaje dzis wieczorem z niania...:sorry2:

ANIELAP - sliczne zdjecie.....
No to milego wyjscia do kina Wam zycze :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witajcie!
U nas też wszystko ok. Słonko świeci, aż żyć się chce:-D Nocka w miarę ok-tylko o 4 Basia się obudziła i trochę poszalała, ale w końcu usnęła i obudziła się o 7 (sukces;-)).
Anielap i Gingeros-życzę miłego seansu-mam nadzieję, że następnym razem dołączymy do Was:-p
Aneta-zobaczysz będzie wszystko dobrze:cool2:

Hej
U nas nocka nie za brardzo Kacper obudził sie chwile przed 1 potem o 3:30 a potem o 5 a potem o koło 7 . Teraz jakos nie bardzo chce mu sie spac a liczyam na to że pośpi żeby był wyspany na basen ...:( achhhh

Udanego kinowania
Ide do syna bo cos marudzi :-(

Cześć dziewczynki u nas noc tez nie najlepsza popłakiwałam od 2:30 po godzinie zaniosłam ja troche mamie ale nie chciała tam zostac wiec musiałam jeszcze godzine z nia siedziec i dopiero mnie wypusciła z pokoju i mogłam troche pospac:tak:ale jak mam taki urywany sen to nie sie wyspac:tak:
Gingeros i Anielap miłego seansu życze:-)
Anetko napewno bedzie wszystko dobrze, uwierz w swojego małego mężczyzne:-)
Zuzia juz lepiej ale antybiotyk do konca musimy wziąść, i znowu luzne kupki mysle że to przez te lekarstwa:tak:

reklama
Już w domku...
A film, nie bardzo... Romansidło jakieś i żyli razem długo i szczęśliwie... Ehhhhh....

Aneta trzymamy kciuki za małego i za Ciebie, bo pewnie też nie będzie Ci łatwo. Miłego tańcowania:-). Jak wrócisz to opowiadaj koniecznie...

Pusia Wam życzymy miłego pływania:-)

Gingeros z kostką wszystko juz chyba dobrze, bo nie zauważyłam grymasów na Twojej twarzy;-)

A nocka u nas wyśmienita... Jedna pobudka na jedzonko.... Cuuuudnie....

Pozdrawiamy...​

Do góry