reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczynki!
Ja dopiero teraz, ale wcześniej niestety jak zwykle brak czasu:-( M znowu w pracy, a ja z moim małym kilerem, który nie chciał iść spać Padła dopiero ok 13-no i tylko jedną drzemkę zaliczyła:no:

Anielap-u nas identycznie z tym wychodzeniem z pokoju, ryczy, robi się czerwona i biegnie za mną, chwyta mnie za spodnie i chce żebym ją wzięła na ręce-zwariować można:dry:
Bara-gratuluję podwyżki:tak::-):-D
Pusia-M tylko robi szczęki, koronki i takie tam pierdoły:-p A reszta, żeby to wsadzić pacjentowi do buzi to sprawa lekarza:shocked2:
Olcia-ja muszę się jeszcze zorientować, jak będę jeździć samochodem w tym tygodniu i dam znać co do kina:tak:
Życzę wszystkim miłej nocki;-)

reklama
Czesc dziewczyny
Ja tez mam dosyc tej pogody.Chcałabym już ciepełko z pięknym słoneczkiem .Nic mi sie nie chce no i ta mała terrorystka ciągle coś wymyśla.
Zresztą co sie dziwic dzieciom ,że nie maja nastroju w taką pogode .
BARA gratuluje podwyzki no i ucałuj małą .Odwiedzimy Was jak tylko sie wkońcu zbiore.

Czesc dziewczynki :-)
U mnie po weekendzie ok......mielismy gosci w domciu i bardzo milutko spedzilismy czas.....dostalismy zaproszenie na wesele.
A maly byl grzeczniutki bardzo, mimo wychodzacych zabkow.
Tylko ta pogoda :baffled:

A co tam jakies kino planujemy???????
Ja chetna, a co! Hihihihi tylko nie bede mogla wrocic tak pozno jak ostatnio bo ten kurs tanca mamy :-D

I ja także się witam!!!
U nas dzisiaj fatalna noc-Basia obudziła się przed 12 i zasnęła po 2:no: A poranna pobudka o 5.45... Nie mam na nic siły. Nie mam pojęcia co jej się stało:baffled: Mam nadzieję, że u Was troszeczkę lepiej:tak: Pozdrawiam

Witam!!!
Weekend potworny! Co za pogoda!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie ruszałyśmy się z domu, dopiero dziś się udało. Też nas przewiało, ale Zu bardzo ładnie spała, i tak zleciały dwie godzinki.
A wczoraj moje dziecię zaliczyło w ciągu dnia aż 4 drzemki:szok::szok::szok: Każda po 45min. Mam nadzieję że to pogoda tak zadziałała a nie jakieś choróbsko się rozwija. A do tego prawie nic je, ale to już od dłuższego czasu... Dziś na spacerze spała ponad godzinę. To :szok:, normalnie moje dziecię śpi 2razy dziennie po pół godziny.
Teraz własnie ułożyłam ją na drzemkę, zobaczymy ile pośpi...

Kasiu nocki Wasze to naprawdę dramat... U nas jakoś od czasu kiedy odstawiłam cyca nie mogę narzekać. Raz, czy dwa było kiepsko a tak jest w miarę ok. I nie mam pojęcia co Ci doradzić i jak pocieszyć:baffled:

Aneta my też dostaliśmy zaproszenie na ślub. Do... mojej teściowej:-D:-D:-D Prawdziwe weselisko. Kościół, a potem impreza na 120osób.

A kino, jak już pisałam, bardzo chętnie...

No i jeszcze się Wam pochwlę, że moja Zuzanka zaczęła już fajnie raczkować... Ale mam frajdę...​

reklama
Do góry