reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Mój mały terrorysta juz śpi smacznie od pół godziny wiec mam dużo czasu dla siebie:)

dziewczynki pogoda za oknem mnie rozwala, ja chce wiosne naprawdę, kiedy ona przyjdzie?

I mam pytanko gdzie i kiedy chodzicie do kina? do którego? sa u nas seanse że z dzieckiem małym można przyjśc? ja słyszałam o takich kinach, ale nie we Wrocławiu, no i kiedy sie znowu wybieracie? strasznie chetnie bym poszła:-) najlepiej na jakis polski film ale może być w sumie każdy:tak:

aaaaaaaa prosimy o głosy:)

reklama
co do kina to bylam na rozmowy noca i na tym kurcze zapomnialam tytulu- co film polski a gadali po angielsku :| bo koles z LA i babka z polski i ona byla w ciazy itd itd.

Widziałyśmy sie na Rozmowach Nocą:-) Byłaś z Gingeros i z dziewczynami z innego forum:tak:

dziewczynki pogoda za oknem mnie rozwala, ja chce wiosne naprawdę, kiedy ona przyjdzie?

I mam pytanko gdzie i kiedy chodzicie do kina? do którego? sa u nas seanse że z dzieckiem małym można przyjśc? ja słyszałam o takich kinach, ale nie we Wrocławiu, no i kiedy sie znowu wybieracie? strasznie chetnie bym poszła:-) najlepiej na jakis polski film ale może być w sumie każdy:tak:

aaaaaaaa prosimy o głosy:)

Tak Beti. Są u nas nawet dwa kina dla mam z dzieciaczkami. W pasażu grunwaldzkim i w arkadach wrocławskich. Seanse są w środy o 12. I powiem Ci że mi sie bardzo podoba. Fajny sposób spędzania czasu i spotkania z innymi mamami:-)
Właśnie zaraz sparwdze co grają w przyszłym tygodniu...
To piszesz się napewno;-)​

Nie ma jeszcze rozkładu na przyszły tydzień:-( Ale teraz dopiero zauważyłam że w pasażu grają co innego niż w arkadach:baffled:. Więc jednak jest jakiś wybór filmów;-) Ha, ha....
Bilety 10zł.​

to jak bedziesz wiedziec to napisz, ja bym poszła na ten nowy polski film co reklamuja ze od piatku maja grać, jak przypomne sobie tytuł to napisze:) le na kino sie pisze jak najbardziej.

no tak poczytałam i super sprawa, normalnie nie wiedziałam że u nas tak jest:) i jeszcze pieluszek i pamperów nie trzeba brać:szok:, i tak wezme swoje:-), ale nie zrozumiałam 1 bilet dla matkiz dzieckiem czy to tylko atrakcja dla dziecia co roku nie ma? bo jak Maksio ma prawie 2 latka to musze za niego zapłacic, bo jesli musze to oczywiscie zapłace, ale cos mi się wydaje że nie. :baffled:, ja sie pisze ide napewno jesli tylko dziec zdrowy bedzie:)

HEJ DZIEWCZYNY POCZYTAŁAM !!!
KRYSTEK MA CAŁY CZAS TEMPERATURĘ!!!!! I WŁASNIE KOŃCZY SIE TRZECIA DOBA I POJAWIA SIE WYSYPKA CZYLI GORACZKA TRZYDNIOWA JEDNAK A W OGÓLE MA BARDZO POWIEKSZONE WĘZŁY POTYLICZNE:-(, ALE ON I TAK JAKOS SIĘ CAŁKIEM NIEŻLE TRZYMA!!!!

JA TEZ JUZ CHCĘ WIOSNE !!!!!

ANIELAP JA MAM TEN SAM PROBLEM KOCHCHANA Z MAŁYM JAK NIE WSTAJĘ ABY GO POPRAWIĆ W NOCY MIN Z 15 RAZY , OCZYWISCIE WOŁA MNIE A PRZYJMUJE TAKIE POZTCJE TYPU : SPI NA KOLANACH , ALBO SIEDZI A GŁOWA NA MATERACU MIEDZY KOLANANMI , NOGI W GÓRZE NA SZCZEBELKACH A GŁOWA POD PODUSZKĄ !!!!:szok: JAK KLAUDIE POŁOŻYŁAM TO KURCZE RANO BUDZIŁA SIE PRAWIE W TEJ SAMEJ POZYCJI!! NO CÓŻ KAŻDE DZIECKO INNE!!!

reklama
Kadia moge zapytać, jak bardzo ma te węzły powiększone? czy dostawał jakis antybiotyk na penycilinie w ciagu 7 dni i jak wysoka jest goraczka? i czy byłas u lekarza?

Do góry