reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ja szybkie pytanko bo Nele mam na kolanach- idiecie dzisiaj do kina???

Anetko mialam pod koniec roku wypadek na skuterze- facet we mnie wjechal- wymusil pierwszenstwo no i lekarz z karetki zrobil wielkie oczy ze przezylam bo wystrzelilam w powietrze, przelecialam z 4 metry i zatrzymalam sie pod kolami samochodu jadacego na przeciwnym pasie. zatrzymalam sie glowa i nogami centralnie na jego kolach ;/ dobrze ze wychamowal. mi sie nic naszczescie nie stalo- kostka skrecona i szyja bolala no i plecy odrapane

reklama
Dzisiejsza nocka MASAKRA

Kacper usnął o 22 a obudził się o 23:30 i do cyca zjadła i potem za godzinkę znowu i t za którymś razem jak sie obudził zjadł i płacze , krzyczy widać że zmęczony ale nie uśnie ... masakra aż w końcu wzięłam go na ręce i tak go bujałam i usnął a ręce to myślałam że mi odpadną i tak od tej 4:30 usnął i obudził się o 6:50 (więc nawet długo pospał:szok: hihi) ale jestem wykończona a teraz oczywiście nie śpi bo po co !!!
Mam nadzieje ze jeszcze pośpi bo dziś basen i lepiej żeby był wypoczęty

My sie nie wybieramy do kina niestety bo gości mamy.

A nocka u nas też fatalna...
To za karę że tak bardzo sie wczoraj cieszyłam...
Wracam wieczorkiem....:tak:

a tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo : Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stronie :D więc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza :-D:-D- aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica

witam w piekny słoneczny poranek, byłam w skarbówce, a moi męzczyźni na spacerku:-), teraz Piotr poszedł do pracy a Maksio spi, a ja kawkuje:)

My byłyśmy na spacerku 3godz i 40min.
Zuzka najpierw odsypiała nockę, potem rozkoszowała sie zielonymi drzewkami a potem huśtawka, ślizgawka i konik. Ale się nacieszyła. Ja też jakaś taka zadowolona, choć kompletnie nie wyspana.

KOCHAM WIOSNĘ!!!!

reklama
Witajcie!!!
Za nami też wstrętna nocka-mała jęczała jakby coś ją bolało i nie wiem czy to brzuszek (nie było wczoraj kupki) czy też ząbki (dziąsełko dziwnie napuchnięte):szok:
Byłyśmy dwa razy na spacerze. Nie obyło się bez wizyty w piaskownicy i na ślizgawce;-) Basia tak ciągnie do dzieci, że aż jestem w szoku:tak: Woziła w wózeczku laleczkę jakiejś dziewczynki i taaaaka była dumna:-D
Poza tym zaliczyłam ploteczki z koleżanką-przyszła ze swoją 5 miesięczną córeczką:happy:

Anielap-ja też kocham wiosnę!!!!!:-)
Beti-mnie jeszcze skarbówka czeka i zaległy podatek do zapłacenia, który spędza mi sen z powiek:dry:
Agnieszka-i co udało się popracować troszeczkę?:-p
Pusia-gratulacje dla Kacperka-co rusz to nowe umiejętności:tak:
MamaOlivkiNelci-straszne przeżycia-współczuje:sorry2:

Do góry