reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym 2006 Roku!!!
k055.gif

Życzę Wam drogie Mamusie wiele chwil szczęścia z Waszymi pociechami
p040.gif
g030.gif
, aby nam nasze Maleństwa pięknie rosły
r025.gif
s010.gif
k070.gif

no i przede wszystkim udanego Sylwestra
a025.gif
l045.gif
d020.gif

reklama
no to dobrze ufffff...
a juz myslałam że was w tym Wrocku zasypało :p
U mnie śniegu masa , wiec niema mowy o jakikolwiek wyjsciu na spacer nawet :( Siedzimy więc z Jasiem w domu i jedyny kontakt ze światem to ...net ::) i wieczorne wyskoczenie do slepu <jak mąż wróci z pracy >a tak to sie tylko kisiy w domu jak ogóreczki ::) ::)

No a teraz wy kochane napiszcie mi co tam u was???

sybko sybko !! ;D

heheh, ja dzisiaj byłam na USG i mały już waży 2450 g :)
czy Wam dziewczyny też się maleństwa wciskały w miednicę na miesiąc przed porodem? Ja czasami chodzić normlanie nie mogę... :)

Ja też już jestem po pierwszej @.
A tak ogólnie to ok.
Olek ma już swój rytm dnia i jest git
Odkryłam że po kązdy jedzonku musi się drzemnąć godzinkę lub dwie bo inaczej płacze.
Przyjechał brat Męża i spędzamy razem trochę czasu (zwariuję z nimi). Nie wiem czy pisałam, ale mój Mąż jest z trojaczków i jak się zbiorą we trójkę to można się ze śmiechu posikać, więc sikam tak już od tygodnia i nie mam na nic czasu.
Pozdrawiam was i Misia czekam na foto małego Misiaczka. Bardzo niecierpliwie.

reklama
Do góry