reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
hihi, ja tysz Was podglądam :) hehe, u nas juz dwie lutówki się rozdwoiły, więc chyba czas być przygotowaną... dzisiaj pakuje torbę do szpitala, jakby co ;)

byłam na Jasiowej stronce, jaki on piękny a Tata taki dumny

Olaf śpi już od miesiąca całą noc i jestem wyspana, czasem jak się obudzi za wcześnie (7 rano to za wcześnie) to zabieram go do siebie do łóżka i śpimy razem do 9.
Oprócz tego budzi się na karmienie o 5 lub jak ostatnio częściej o 6. Ale wtedy karmi go Tatko Tomuś.
o 9 Oli je śniadanie i bawimy się lub siedzimy przed kompem o 11 Oli idzie spać i śpi do 13, a potem je obiadek i się bawimy. O 15 idziemy na spacerek do 17, a potem oli je i bawi się do 18 i idzie spać troszke tak godzinkę o 20.30 kąpiemy się i jemy o 21 a potem lulu.
tak wygląda nasz dzień.

Czesc laseczki ;D
JEST MEGA WYPRZEDAż W GALERI DOMINIKAńSKIEJ WE WROCKU W FIRMOWYM SKLEPIE CLOWN NA PARTERZE WIZA WI KRUKA OBNIZNA O 50 I 70 % MEGA WYPASNE ZABAWKI DLA MALUSZKóW Z FISHER PRISE<TAK TO SIE PISZE ? :p > I INNYCH FIRM.dZISIAJ Z MATEUSZEM WYDALISMY TAM MAJąTEK I KUPILIśMY MEGA ZABAWKI DLA NASZEGO jASIA <KARUZELE GRYZACZKI , MATY EDUKACYJNE ITP. jAK CHCECIE ZDąZYC TO SIE SPIESZCIE !!!!!!!

TO TYLE Z NOWOSCI ;D ;D ;D

Grooszka kochanie u nas niema uregulowanego dnia tak na 100% .Jasiu je kiedy chce ::) spi w sumie też kiedy chce ::) i bawi sie tez ::) Ale mam jeden plus ....popołudniu przesypia 4 h non stop bez wybudzenia i w nocy budzi sie tylko na jedzenie <wogole w nocy nieplacze !!!! ;D ;D ;D ;D >a że spi w sumie z nami to daje mu cycuszka i zasypiam .... ::) .
Ale ta regulacja dnia chyba nadejdzie jeszcze ?? jak myslisz? Może Jas jeszcze jest zamalutki?

aaaaaa mam nowe fotki Jasia ..potem Mateusz wrzuci na stronke :p

aaaa i kupiłam Jaskowi mega wypasiona kurtke na allegro<jego pierwsza dorosła kurteczka 8) > Teraz jest mehga gosć 8) 8)

czekam na info od was LAseczki i Pozdrowienia z zasniezonej i zamarznietej Sobótki :mad:

:D :D :D dzięki Lady za info, właśnie jesteśmy w ferworze zakupów i na pewno tam zajrzymy, chociaż pewnie dla noworodków wybór niewielki... :)

misia wielki wielki bo mozna kupić po naprawde niskiej cenie karuzelki z pozytywką nad łózeczko itp.naprawde super zabawki edukacyjne dla najmłodszych.Nawet jak coś spodoba ci sie dla starszego np.3 miesięcznego maluszka to kup bo ceny sa super niskie.My kupilismy karuzelke z misiami i pozytywką Fishera za 41 zł ;D a wyprzedaz jest z tego względu ze likwiduja sklep i chca sie jak najszybciej pozbyć artykułów :p .

a tak wogóle to jak wam sie podoba nasz nowy avatarek ? ;)

reklama
Do góry