reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam!!!!

Pozdrowienia dla Wszystkich!!!
Klaudia znow ma złamana rekę i znów lewą a ona leworeczna, nawet nie chce mi się juz nic więcej pisac bo teraz mala ciągle sie budzi i płacze więc pozdrawiam serdecznie !!!
pz i całusy dla reszty dzieci

reklama
Witam!!!!

Pozdrowienia dla Wszystkich!!!
Klaudia znow ma złamana rekę i znów lewą a ona leworeczna, nawet nie chce mi się juz nic więcej pisac bo teraz mala ciągle sie budzi i płacze więc pozdrawiam serdecznie !!!
pz i całusy dla reszty dzieci

Ojj biedna Klaudia :-(. Buziaczki dla niej, niech szybko zdrowieje.:tak:

Nonek to chyba jakis wirus u mnie cała rodzina miała takie dolegliwości po kolei mąż, Zuza ja a teraz moja mama w odstepie co dwa dni:-(współczuje
Biedna Klaudusia:-(
Anielap nie róbcie tego Zuzi, ja jestem jedynaczką i to naprawdę nie jest fajne, jako dziecko to nie zwraca sie na to uwagi bo wszystko ma sie dla siebie i wogóle, ale teraz przydałaby sie siostra albo brat chociaż jeden, zastanówcie sie jeszcze macie duzo czasu:tak:
dziekuje za pozdrowienia i również pozdrawiam

Witajcie, Miauczus Izunia rzeczywiście już zapomniała:) A to Ty w takiej bardzo wczesnej ciąży jesteś!Gratuluję raz jeszcze, fajny czas teraz przed Tobą:-) Super, że potrafisz tak dokłądnie stwierdzić, kiedy poczęło się Wasze dzieciątko! Ja się mogłam tylko domyślać.

Kadia współczuję złamanej rączki u córeczki. Pewnie się dziecko strasznie męczy, a Ty z nią. Trzymajcie się dzielnie!

Nonek to chyba jakis wirus u mnie cała rodzina miała takie dolegliwości po kolei mąż, Zuza ja a teraz moja mama w odstepie co dwa dni:-(współczuje
Biedna Klaudusia:-(
Anielap nie róbcie tego Zuzi, ja jestem jedynaczką i to naprawdę nie jest fajne, jako dziecko to nie zwraca sie na to uwagi bo wszystko ma sie dla siebie i wogóle, ale teraz przydałaby sie siostra albo brat chociaż jeden, zastanówcie sie jeszcze macie duzo czasu:tak:

nooo zgadzam się z Tobą co to rodzeństwa :tak:. Ja za to mam dwie starsze siostry :-). Nie wyobrażam sobie jak mogła bym być sama ...

a tak w ogóle to spotkała bym się z Wami na kawkę albo cos takiego ... pogadac poplotkować ...ludzie jak mi brakuje takich spotkań hlip hlip :-(

Pusia7 śliczny ten Twój synek! A jakie ma wydatne usta! Angelina Jolie przy nim wysiada!;) Pewnie odziedziczył po mamusi?:-)

Bara to nie dokońca jest tak....
Mój m ma brata z którym od zawsze prowadzi wojnę i szczerze go nienawidzi.
Ja mam brata i siostrę z którymi utrzymuję kontakt co prawda, ale raczej dlatego że wypada, a nie że za nimi tęsknię.
Smutne, ale tak też w życiu bywa.

Bella napisz ile ma Twoja Izunia bo gdzieś mi umknęło:zawstydzona/y:
My za tydzień na szczepienie. Też będzie cierpieć to moje dziewczę:-(​

Pusia7 śliczny ten Twój synek! A jakie ma wydatne usta! Angelina Jolie przy nim wysiada!;) Pewnie odziedziczył po mamusi?:-)

hahahha :)))) ale sie uśmiałam z tej Angeliny :-D.

oo to pokaże Wam moją metamorfozę - jakiś czas temu sobie robilam makijaż i zdjęcie jak wyglądam przed (masakra) i po makijażu - będzie się z czego pośmiać :-D:-D
przedpokarolinamala.jpg

reklama
Anielap Izka 20 września skończyła 5 miesięcy. chciałam wstawić suwaczek, ale coś mi nie wychodzi:-(
Pusia7, ale zmiana! Fajny makijaż. Dobrego miałam czuja, że piękne usteczka to synek po mamie odziedziczył:-)

Do góry