reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

nonek to taka strona gdzie ludzie zamieszczaja swoje fotki na jakis podany tematnp uśmiech dziecka.
Muszą to być fotki zrobione np przez Ciebie a nie skopiowane z netu.I internauci głosują przez kilkanaście ni.zdjecie z najwiekszą ilością głosów wygrywa i autor zdjęcia dostaje nagrodę :-)

reklama
Agnes sliczna:-) jakie ma oczka duze.
Ja mam zdjec po wyzej uszu, bo to pasja mojego m. Wszystkie jakies pl.foto i inne. Szkoda tylko, ze ludzi nie umie fotografowac:baffled:.

Juz was mam na nk:-).

U mne cala rodzina padla spac. Ide sobie kwasik na twarz nalozyc, a co.

Internet dzis szaleje z transferem, szlag mnie trafia. Nie gniewajcie sie jak nie wszystkie zdjecia bede komentowac, nie wszystkie mi sie otwieraja.

Aniela a Ty pracujesz w zawodzie?

wiem oczka ma cudne,wszyscy sie nimi zachwycają :tak::tak::tak: kiedys na te oczy bedzie chłopaków podrywać :-D:-D:-D

a ja mam wielkiego hopla na punkcie fotografowania Oliwki i nas.mamy mnóstwo fotek,pozapisywanych na płytach.Nie ma chyba dnia abym nie popstrykałą jakiś zjęć.

U nas Julka miatakie oczy od urodzenia, ze kazdy sie zachwycal, ona ma w nich cos takiego...

Ja mam iplusa i to jest badziew jakich malo. Niestety jeszcze do mnie cywilizacja w postaci tpsa nie dotarla. Ale walcze ostro.

reklama
Juz dawno nie byłam na Yeppas.A w jakiej kategorii wygrałaś i jaką nagrodę zgarnęłaś????? szczęściara :tak::tak::tak:
Mi sie jeszcze nie udało nic tam wygrać ale będę musiała tam zajrzeć wolnej chwili

Ja juz też tam nie zaglądam. Zgarnęłam nagrodę i już się w to nie bawię. A nagroda za utworzenie Super Konkursu pt "Zwierzęta z ZOO". Przysłali mi piękną książkę o zwierzętach. Moja Zu wprost ją uwielbia choć ledwo jest w stanie ją podnieść:-D
A przestałam się tam udzielać jak tonami dostawałam na skrzynkę propozycje "zagłosuj na moje fotki to ja zagłosuję na Twoje", a były jeszcze lepsze, że jak nie masz fotek w temacie to Ci prześlą na maila...... Nie ma tam już żadnego obiektywizmu:no:

Twoja Niunia to też blondi z brązowymi oczkami... Śliczniusia:tak:

Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Śliczne dziewczynki:tak:
A z przprowadzką to problem wielki. Bo sami jeszcze nie wiemy co, gdzie i kiedy. Troszkę nam się w życiu popieprzyło. Bliscy okazali się obłudni i fałszywi i... Ech..., nie chce o tym pisać.​

Co do pracy to nie, nie pracuję w zawodzie. I w zasadzie po skończeniu szkoły nie miałam okazji dłużej popracowac. Teraz siedzę z małą w domu.​

Do góry