reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witajcie dziewuszki :) już jesteśmy w domku z moim małym "tajsonkiem" jak go położne nazywały ;)

SPIOSZEK.jpg

TAJSON.jpg

reklama
ojejku ojejku !!!!!! jakie szczescie masz teraz w domku !!!!! NARESZCIE!!!

Wielkie usciski dla małego-wielkiego Wiktora i dla ciebie misiu !!!!!

Jak bedziesz miała chwilke to napisz co i jak :)

odpoczywaj duzo , niedzwigaj !!!

u mnie aktualnie pełno roboty, w dodatku Olaf zwariował i budzi się o 3 w nocy a potem nie chce spać, pokima do 5 lub 6 i "mamuśka wstawaj, bo ja chcę się bawić", a po godzinie pada z lekka na ryjek. Szał.

proponuję nowy wątek dla naszy zdjęć.

L4dy ja siedzę w domu ale i tu pracuję jednocześnie (dlatego rzadko ostatnio bywam na bb)
;) ;D :-[
Olek ostatnie mnie tak wkurzył, że szok
Budził się w nocy o 12, 2, 4, 5, i już miał dość spania, nie wiem co mus ię stało, może zęby rosną????

Grooha ale fajowy wątek !!! :) świetna sprawa :) a co robisz w domku? na czym polega Twoja praca jeśli można spytać? :)

Lady nooo Jasiek już duuuży :) Tatuś widzę że się wczuwa ;)

myśmy dzisiaj byli po raz pierwszy na spacerku do bram stadionu i spowrotem ;) :) jak fajnie słoneczko świeciło :D

Moje bejbe jest całkiem spokojne, chyba temperament ma po tatusiu bo ja to straszna cholera :), je co 3-4 godziny, wali fajne kupkowe bomby które nie śmierdzą :o :), karmię go piersią a mleka mam tak dużo że w nocy budzę się oblana, no ale dobrze że mam :)
Już się jakoś powoli wylizuję z tej cesarki, szlag mnie trafiał jak nic nie mogłam robić wokół siebie... :) jak już mogłam wziąć prysznic po zdjęciu szwów to byłam wniebowzięta ::) :D

A jak tam u Was spacerki? chyba juz powoli zima puszcza :)

reklama
Misa w domku pracuję na komputerze, księguję, rozliczam i generalnie wstukuję liczby do kompa

Wiktorek śliczny, u nas spacerki codziennie obowiązkowo, Olaf wtedy śpi a ja odpoczywam od zaduchu czterech ścian.

Dziewczyny trzymajcie się ciepło, już niedługo wiosna ;D

Do góry