reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

czesc wrocławianki :)
ja jestem na forum od dawna, ale tu nie zaglądalam...czemu ? tego nie wiem :p
Gratuluje wszystkim mamusiom ich cudnych wrocławskich dzieciaczków :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A z mamami z Gaju czy z HUb chetnie pójde na spacerek ;D ;D ;D
Ja mieszkam koło AB centrum
A z groooha znam sie z wrzesnia :) :) :)

reklama
Grooszka no to masz ładnie ;) mi sie wydaje że Olaf czuje wiosne .....i doszedł do wniosku ze niema sensu spac kiedy mozna juz brykac ;D
<dobrze że ja niemam trakiego problemu.Moj Jasiek od urodzenia ..ani razu niezarwał nam nocki ..wiem że to mało prawdopodobne ...ale mowie wam .....lulka od 20:30 do 7:30 jak w zegarku ...dzień w dzień ...
i odpukac żeby sie niebudził .... i o to sle moje dzisiejsze modły do szefa tam wysoko :angel:

Od wczoraj cos mi sie stało i ::)....zaczełam odgruzowywac mieszkanie ...chyba czuje wiosne :p
Piore , psiątam , gotuje i nawet PIEKE CODZIENNIE CIASTO......<JAKBYM BYłA W CIąZY TO POMYśLAłABYM żE TO TEN KOńCOWY ETAP ...CZYLI gniazdowanie > ALE JAK NIEJESTEM TO NIEPOTRAFIE TEGO NAZWAć ::) :p

a teraz Jasiek mi śpi a ja sie nudze .....ło matko ..chyba ze mną naprawde jest cos nietak ::)

Czesc siwasku

fajnie że do nas dołaczyłaś :) im nas wiecej tym lepiej :p

Opowiedz nam coś o sobie i oczywiście o swojej kruszynce ;)

L4dy to znaczy, że wróciłaś do normalnego życia, gotowanie, sprzątanie, pranie itp i tak do końca życia.

Siwasku właśnie się zastanawiałam czemu tu nie zaglądacie, ale wreszcie nas znalazłaś i bardzo się cieszę.

Witam  mamusie z Wrocławia! 
Jestem nowa na  bb. Będe  Was  odwiedzać  w  miare mozliwości  ;)
Na  dobry początek serdecznie pozdrawiam was i wasze pociechy :laugh:

A  to  mój  synek

witaj szymcia :) napisz coś o sobie i na jakiej ulicy mieszkasz?

hej siwasku huby to moja dawna dzielnica z czasów " z rodzicami" ;)

misia a ja mieszkam na Hubach dopiero od ponad roku :) :) :) takze na razie rozpoznaje powoli teren
l4bird no to ci syncio udał...tak ślicznie śpi :) a my od urodzneia wstajemy kazdej nocki....jednarozwy reord to 8 godzin przespanych bez przerwy :p
poztarm sie zagladac czesciej...ale mam do napisania prace mgr :p a moja 5 miesievczna niunia zrobila sie bardzo absorbująca :) :p

grooszka nie zagladalam tu bo nie wiedzialam ze tu jestescie :) :) :)
a jak tam Oli dalej wstaje o 3 ???

Siwasku Olek budzi się o 3 dostaje smoka do buzi i śpi do 5 potem butla i 6.30 pobudka, na szczęście umie sam poleżeć w łóżeczku i się bawić więc mama jeszcze jakieś pół godziny żeby się obudzić porządnie.

A jak postępy w pisaniu pracy?

napisałam jakies 2 marne podrozdziały....praktycznie wszystko jeszcze przede mna :p
Iga tez ostatnio wczesnie sie budzi, dzis postanowila wstac o 6;20....buuu za jakie grzechy :p

reklama
Do góry