reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie,
widzę, że dużo pozytywnych rzeczy się w waszym życiu wydarzyło :tak: nic tylko gratulować:-D

figa - witaj:-D gratuluje bliżniąt
Madziass - najlepszości dla Kacperka z okazji roczku:tak:
Takhisis - woow, super:-):-):-) cudownie zapewne usłyszeć to slowo:tak:
Bogusia - jeszcze raz gratuluje :-D

a moja Majusia za 3 dni skończy 2 m-ce, jak ten czas leci:szok::szok:

reklama
Witaski babeczki...dawno nie zaglądałam bo ile razy bym komputera nie włączała to mój Pierdzioszek mnie woła :-D

Takhisis - pewnie teraz mamusia skrzydeł dostała :-D...też już bym chciała usłyszeć to magiczne słowo :zawstydzona/y:
Bogusia86 - gratulacje dla młodej mamy...też rodziłam na Brochowie i nie narzekam
Madziass - najlepszego dla Kacperka z okazji skończonego roczku :-D

Figa...witaj:)

Wpadam na chwilkę...żeby napisać,że moje kochane dziecko powiedziało dzisiaj "mama'. Tak śmiesznie wciąga przy tym dolną wargę do środka:)
Super,gratuluje:-)
Takhisis No gratuluje:-) Patryk się postarał i powiedział mama-super:-)

A Ja dziewczyny przyszłam się pochwalić, że zostałam już mamą :-) Urodziłam 21.07 na Brochowie ( nie chcący tak wyszło) bardzo polecam ten szpital, byłam mega zadowolona:-) I poród też miałam fajny bo szybki :-)
Gratuluje serdecznie:tak: Ja też tam rodziłam;-)
Witajcie,
widzę, że dużo pozytywnych rzeczy się w waszym życiu wydarzyło :tak: nic tylko gratulować:-D

figa - witaj:-D gratuluje bliżniąt
Madziass - najlepszości dla Kacperka z okazji roczku:tak:
Takhisis - woow, super:-):-):-) cudownie zapewne usłyszeć to slowo:tak:
Bogusia - jeszcze raz gratuluje :-D

a moja Majusia za 3 dni skończy 2 m-ce, jak ten czas leci:szok::szok:
Dziękuje:-)
Witaski babeczki...dawno nie zaglądałam bo ile razy bym komputera nie włączała to mój Pierdzioszek mnie woła :-D

Takhisis - pewnie teraz mamusia skrzydeł dostała :-D...też już bym chciała usłyszeć to magiczne słowo :zawstydzona/y:
Bogusia86 - gratulacje dla młodej mamy...też rodziłam na Brochowie i nie narzekam
Madziass - najlepszego dla Kacperka z okazji skończonego roczku :-D
Dziękuje:-)

Witam:)Jestem swiezo upieczona mama Juleczki.I jezeli pozwolicie chcilabym niesmialo dolaczyc do Waszego grona i cos od czasu do czasu popisac.Mieszkam na stablowicach,wiec moze przy okazji znajdzie sie jakas mama z moich okolic:)

Pozdrawiam serdecznie:)

Witam:)Jestem swiezo upieczona mama Juleczki.I jezeli pozwolicie chcilabym niesmialo dolaczyc do Waszego grona i cos od czasu do czasu popisac.Mieszkam na stablowicach,wiec moze przy okazji znajdzie sie jakas mama z moich okolic:)

witaj:-D czyli jesteś tez czerwcóweczką - zapraszam na nasz wątek:tak:
Dzieci urodzone w czerwcu 2010

witaski :-)

A ja wczoraj na spacerze przebiłam koło w wózku pinezką :wściekła/y:kogoś kto ją tam zostawił zwyzywałam na czym świat stoi...

Mi ostatnio na spacerze kolo odpadlo przednie.Nawet wpadlam na to jak je zamontowac spowrotem, ale sama bym nie dala rady, wiec Julka wracala trzy kolowym wozkiem do domu:)

reklama
Do góry