reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

Czesc dziewczyny.Widze ze ten watek raczej powinien nazywac sie nie mamusie ze Stanow a wlasciciele psow ze Stanow.

Ale czytam bo moze i ja kiedys pieska sobie kupie,bo to moje i mojej corki marzenie

reklama
hihi no wiesz jak to jest czesto nasi czworonozni przyjaciele sa jak dzieci dla nas:D

moja mala dzis dostala nowe butki lol :D maz pojechal z nia do sklepu wypatrzyl jakies balerinki dla niej kupil... przyjechali po mnei do pracy pokazal mi buty, ladne i... o 2 numery za duze lol :D

witam i ja :-) na watku o pieskach :rofl2: wlasnie wrocilam z 45 minutowego marszu ze swoim zwierzakiem, musze przyznac ze tego mi brakowalo, takiej mobilizacji do tego zeby wieczorkiem wyjsc i sie przewietrzyc. Czlowiek prowadzi taki siedzacy tryb zycia albo w biurze albo w samochodzie albo zamkniety w domciu na kanapie a ruchu zero:no:

dziewczyny uwaga haha:D zaraz chyba bede farbowala sobie sama wlosy :D pierwszy raz w zyciu sama to bede robic ciekawe jak wyjdzie lol :D w razie czego bede leciala z samego rana do fryzjera hehhee :D

dziewczyny uwaga haha:D zaraz chyba bede farbowala sobie sama wlosy :D pierwszy raz w zyciu sama to bede robic ciekawe jak wyjdzie lol :D w razie czego bede leciala z samego rana do fryzjera hehhee :D
hehe to widze ze dokladnie robisz to co ja tydzien temu:-):-):-):-) no widzisz ja mam wlosy wciaz na glowie to moze nie bedzie i u ciebie tak zle haha. Tez pierwszy raz w zyciu farbowalam wlosy domowym sposobem!

hahahaha takie same jak przy malowaniu sciany hihi
a serio to zatrudnij meza (ja tak wlasnie zrobilam) zeby ci dobrze z tylu rozprowadzil farbe albo chociaz sprawdzil czy rowno to zrobilas.

haha wlasnie widze Twojego posta pawimi :D

zanim sie zabralam maz zaoferowal ze mi je pomaluje :D wlasnie skoncozne.. za 10 min tylko przeczeszemy dodamy troche i dalej poczekamy :D

ach mam dobrego meza :D zobaczymy jak wyjdzie na koniec :D

reklama
Do góry