reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny,
Ja nie mam dostepu do watku zamknietego :( co mam zrobic zeby go dostac??

Domiska dobrze ze z mezem juz ok.

U nas z WIC tez jest bardzo trudno, zeby godostac. Znaczy sie sa sposoby, ale zazwyczaj licza sie batrdzo zarobki i kobiety jak i jej meza. Widocznie stan NY nie lubi robic 'prezentow'. Widze ze tu same panie magisterki z filologii kurcze angielskiej, no brawo :). Zawsze podizwialam ludzi ktorzy umieja przetlumaczyc polski na angielski i odwrotnie, ja zawsze mam z tym problemy:tak:.

Wama juz napisalam do aniaslu o to, miejmy nadzieje ze szybciutko bedziesz miala dostep :D

no wlasnie ja tez slyszalam ze w WIC chodzi o dochod calego "household" nie tylko jedej osoby bo co jesli zona siedzi w domu bo maz jest milionerem?:D tez by dawali malzonce taka zapomoge? hm dziwnie troche ;)

co tamkobitki porabiacie ??? :D

U nas z WIC tez jest bardzo trudno, zeby godostac. Znaczy sie sa sposoby, ale zazwyczaj licza sie batrdzo zarobki i kobiety jak i jej meza. Widocznie stan NY nie lubi robic 'prezentow'.

No wlasnie... wszystko da sie zalatwic... ;-):-D U nas jesli chodzi o tego typu pomoce, zapomogi bez problemu mozna sobie zalatwic... tutaj ciezarna, albo matka z dzieckiem jest w stanie wszystko sobie zalatwic... :tak: bez wiekszych problemow... :happy: wszyscy sluza pomoca i przymykaja oko w niektorych przypadkach... :tak:;-)

"Polak potrafi" heheh

ja wlasnie slyszalam aga wozniak ze w Waszych okolicach polacy znaja wszelkie sztuczki na obejscie systemu:D

tutaj niezbyt sie tak da raczej :d no i z drugiej strony ja tez jakos specjalnie nie probuje tego :D

hey dziewczyny znacie jakies fajne sklepy online z fajnymi ciuszkami ? ze nie moge za bardzo po sklepach pochodzic to na interncie bym chociaz poogladala.. juz obczailam newport news i victorie secret jakie jeszcze byscie polecily?

"Polak potrafi" heheh

ja wlasnie slyszalam aga wozniak ze w Waszych okolicach polacy znaja wszelkie sztuczki na obejscie systemu:D

tutaj niezbyt sie tak da raczej :d no i z drugiej strony ja tez jakos specjalnie nie probuje tego :D

Akurat tutaj jest niewielu Polakow, ale byc moze znaja rozne "sztuczki" ;-):-D ale to nie tylko Polacy maja swoje sposoby... Amerykanie rowniez... :tak: a przede wszystkim Rosjanie... Ci to dopiero znaja sztuczki magiczki... ;-):-D tak to nawet Polacy nie potrafia kombinowac... ;-):-p

hey dziewczyny znacie jakies fajne sklepy online z fajnymi ciuszkami ? ze nie moge za bardzo po sklepach pochodzic to na interncie bym chociaz poogladala.. juz obczailam newport news i victorie secret jakie jeszcze byscie polecily?

Ja raczej nie kupuje w internetowych sklepach... :no: czasami zdarzy mi sie cos kupic na eBay'u... :tak: ale bardzo lubie ciuchy Aeropostale. A w Lucky lil Devil maja super, bardzo oryginalne ubranka dla dzieci... :tak:niektore fantastyczne!! ;-) :-D

Nie wiem jakie ciuszki konkretnie Cie interesuja, ale wydaje mi sie ze warto zerknac sobie na

Macy's
Gap
JCPenney
Old Navy

Ostatnia edycja:
Domiska ja wlasnie jem makowsca z polskiego sklepu :) babcia Pata przywiozla i sie objadam do kawki :). A tak po za tym to dosc goraco bylo no i siedze i mysle ze od wtroku szkola sie znow zaczyna.

Aga_Wozniak a Ty juz dlugo w USA jestes?

i skad z Polski sie dziewczyny wywodzicie jak mozna zapytac?

ja jestem ze slaska :d okolice Katowic :D:D

mmmm ty jedzo Wamo! narobilas mi takiego smaka .. oja .. ale bym zjadla takiego dobrego makowca :((( ja do najblizszego polskiego sklepu mam z2h :D

reklama
a Domiska ja ogolnie lubie gap, po za tym czesto odwiedzam kohls.com tylko dzial juniorw bo zdarzaja sie fajne ciuszki za przystepne ceny, a tak ogolnie z internetu nie lubie kupowac bo rozmiary co sklep to inne i zazwyczaj nie pasujace na mnie. Poza tym ja przy samych outletach mieszkam wiec net na zakupy to tylko jakies przedmioty typu car seat itd.
o wiesz co zobacz tu, kiedys stad bralam ubrania i bylam very happy.
www.bodyc.com

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry