Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga a Twoj maz to polak? bo jego nazwisko takie maloposkie i troche myli.
:-)Aga wozniak pamietam ze sie chcieliscie przenosic do Polski za 2 3 latka moze .. albo jak nie wygra McCain .. jak tam maz dalej za McCainem idzie ?przeciez to kolejny Bush.. no tylko ze nieco starszy
plany dalej te same czy cos sie pozmienialo?

Ja dziewczyny sie juz na dzis pozegnam bo ide malego kapac i klasc spac. Moze jak zasnie to jeszcze zajrze, a jak nie to do jutra.
tez musze wykapac Sare, zrobic kolacyjke i spac... ;-):-) Moze zajrze pozniej... a jezeli nie to zycze spokojnej nocki... :-)
, ale w zadnym nie ma tokowych. Gdy znalazlam okazalo sie, ze sa przeterminowane. Babcia z Polski juz wyslala
:-)

Witam wszytskim, milo, ze watek nasz rozwija sie. Witam nowe mamy
U mnie dzisiaj wyjatkowo dobry dzien, mala tylko jadla i spala, troch pod wieczor sie powyginala, ale jeszcze nie bylo tak zle.
Ja ja karmie Good Start Nestle. taka formula dali mi w szpitalu i tak zostalo, slyszalam, ze jest ona dobra, to dlatego ja daje. Mam tez kropelki na te gazy Baby Gas-X.. Jak dam malej troche to od razu zasypia i wszytsko przechodzi jak reka odjac. Czekam na koperek z polski, bo u mnie w miescie jest 4 polskie sklepy, ale w zadnym nie ma tokowych. Gdy znalazlam okazalo sie, ze sa przeterminowane. Babcia z Polski juz wyslala

Co do WIC ja sobie zalatwilam, przez cala ciaze dostawalam talony, teraz musze isc do miasta z mala i tez dostane na mleko. Nie bylo problemu z uzyskaniem, nawet sami do mnie dzwonili, bo ja staralam sie o ubezpieczenie stanowe.
Jesli czlowiek choc troche orientuje sie w tutejszych przepisach idzie wszytsko zalatwic, tylko trzeba wiedziec gdzie isc. A zarobki tez musialam podac.![]()
zawsze to jakas pomoc...
:-) i zgadzam sie, ze jak sie czlowiek troche orientuje i wie gdzie isc to wszystko zalatwi... 
Ja mieszkam w Stamford w CT.Kasiek super ze u malej taka poprawa po kroplach gas-x, Pat tez je dostawal ale wielkiej rznicy nie robily. Nestle formula tez jest dobra, zreszta kazda jest chyba dobra. A w jakim miescie Ty mieszkasz?
Aga

" nieprawda.. nie zgadzam sie z Toba nie WSZYTSKO sie zalatwi jesli przepisy mowia jasno i wyraznie "NIE" to nic nie zalatwisz chyba ze oszukujesz system itd... smialo zapraszam np do stanu Colorado by postarac sie o WIC z wysokimi zarobkami Sluchajcie odstawilam jej smoczek i dziecko mi wogle inaczej spi w nocy, atak co chwila jak jej wypadal to ona sie budzila i ryk i tak co 15-20 minut, a teraz po 2-3 godziny spi pomiedzy posilkami.:-)
aga_wozniak cytuje: "i zgadzam sie, ze jak sie czlowiek troche orientuje i wie gdzie isc to wszystko zalatwi..." nieprawda.. nie zgadzam sie z Toba nie WSZYTSKO sie zalatwi jesli przepisy mowia jasno i wyraznie "NIE" to nic nie zalatwisz chyba ze oszukujesz system itd... smialo zapraszam np do stanu Colorado by postarac sie o WIC z wysokimi zarobkami
![]()
:-)no ale fakt jesli sie patrzy na to z innej strony.. to niby ludzie bez wiz i stalego pobytu - legalnego pobytu nie powinno byc w USA.. a prosze ile "nielegali" "milking system"na ulicach![]()
Ludzie w markowych ciuchach, obwieszeni zlotem, rozbijaja sie drogimi samochodami, a za zakupy placa food stamp...