Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczywiscie ze nie TYLKO ale glowniei to powszechnie wiadoma rzecz, chyba siez tym zgodzisz aga_wozniak?
![]()

. Z tymi smoczkami to tragedia, u nas malej dali w szpitalu i tak pierwszy tydzien tylko smoczek i smoczek, a teraz juz koniec.
:-)
i jakiegos uczulenia na nogach dostalam.

Ja Wy czulyscie sie po Emiduralu, mnie co prawy bok boli, moze to zakwasy, bo mala w sumie caly czas na tym boku nosze:-)
i jakiegos uczulenia na nogach dostalam.
![]()
Ja przez bardzo dlugi czas odczuwalam silny bol nogi, na calej jej dlugosci, od kostki do biodra..Był rwący, coś jak rwa kulszowa..Teraz sobie uswiadomilam, ze juz go nie mam ;-) Ale bolalo i to cholernie, szczegolnie w nocy i prochy przeciwbolowe bralam. Ja sadze, ze to wlasnie od Epiduralu..Ale ciesze sie, bo mialam czucie w nogach podczas calego porodu i problemow z parciem nie bylo..Dlatego, jesli zdecyduje sie na kolejnego bejbika to tez z Epiduralem![]()
lewa... ;-) na szczescie nie bardzo, nie musialam brac zadnych lekow przeciwbolowych... :-) poza tym troszke mialam spuchnieta stope...
ale po kilku dniach przeszlo...
A podczas porodu i kilka godzin po wcale nie mialam w lewej nodze czucia... jakby jej w ogole nie bylo... 

:-)
;-)