Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aga wozniak z tym to jeszcze nie tak latwotrzeba miec dochod wmiare niski by sie zakwalifikowac
ja nie pracowalam ale niestety dochod meza nie pozwolil mi na zadne tego typu dodatki ;/
moze jakies inne dodatki sa a ja nawet nie wiem wrr![]()
przypuszczam, ze co stan to obyczaj ;-)
oczywiscie sprawdzali dochod, ale tyko moj (nikt nie interesowal sie dochodami mojego M ;-))... a ze ja pracuje nie wiecej niz 15 godz. tygodniowo to w zasadzie nic nie zarabiam... ;-)
pracuje w supermarkecie i widzie jakie kobiety przychodza z wic'kiem na zakupy... biedne nie sa... ;-)
widac, ze dobrze im sie powodzi, zreszta niektore znam osobiscie...
u nas naprawde nie ma z tym problemu... zreszta zawsze mozna sprobowac... jak sie uda to dobrze, a jak nie to trudno... 

co do WIC to wszedzie chyba tak samoale wszytsko wlasnie zalezy od dochodow.. u nas meza dochod hehe dooobrych kilka razy przekroczyl wtedy ten limit wiec w zyciu bym nam nic nie dodali hehehe
ja wtedy nawet w ogole nie pracowalam
Aga wozniak a ty teraz pracujesz czy tak wlasnie part time?
oni wiedza ze ja mam meza, wiedza nawet ze jest glownym managerem restauracji i mieszkamy razem i on utrzymuje nasza rodzine, ale nikt nie interesuje sie jego dochodami. Ja jestem zatrudniona, zarabiam ;-)
i tylko to ich interesuje...
tylko przedstawiaja swoje dochody, o mezow nikt nie pyta... 

zalezy jak mam czas... ;-)
to gdzie to pracujesz Aga wozniak ?i co robisz w pracy?
od czasu do czasu jak sie trafi chetny ucze angielskiego...
W PL skonczylam filologie angielska...
jestem tlumaczem, ale skonczylam tez wszyskie kury dla nauczycieli... i zaliczylam praktyki itd. takze moge rowniez uczyc... 
ja tez jestem po filologii angielskiej z polskia to robilas aplikacje na tlumacza czy cos aga_wozniak ?
a w pracy najwazniejsze ze Tobie sie podoba !to sie liczy
![]()
Aga raz dwa zmykaj na watek zamkniety i wklejaj foty swoje bo Ciebie jeszcze nie widzialysmy![]()
skonczylam filologie angielska, specjalnosc tlumaczenia ustne i pisemne...
Zdarzalo mi sie robic jakies drobne tlumaczenia "po znajomosci". np. stron internetowych, jakies oferty kupna/sprzedazy, itd. nigdy nie pracowalam w zadnym biurze tlumaczen...
w szkole zdarzalo mi sie ustnie tlumaczyc wyklady zagranicznych gosci, tlumaczyc jakies ulotki informacyjne...
a teraz jestem tutaj i bardzo rzadko mam okazje rozwijac swoje zdolnosci ;-)
najczesciej tlumacze jakies teksty na strony internetowe znajomych albo sprawdzam i poprawiam dzieciom znajomych jakies prace domowe, np. wypracowania, itd. czasami przez skype ucze angielskiego, szybki kurs przed sprawdzianem albo wyjazdem do Anglii ;-)
... wszystko "po znajomosci", glownie dla znajomych i ich znajomych itd.... ;-)
teraz Wasza kolej dziewczyny... :-)