Domiska
Sierpniowa Mama'06
oja! powiem Ci Aga ja mialam malej kupic te lalke na drugie urodzinki ale stwierdzilam ze jeszcze za mala jest i jak bedzie starsza bedzie lepiej lalke mogla zrozumiec i sie z nia bawic.. a tu patrz.. nawet nie wiedzialam
ty slyszalas jak ona to mowi?
To Islam is the light to jeszcze nie negatywne stwierdzenie ale to o szatanie.. msakra...!
ty slyszalas jak ona to mowi?
Poczatkowo nie wiedzialam co ona mowi... wyraznie tylko slyszalam MAMA, ale po obejrzeniu filmikow na necie wyraznie slysze, ze mowi "Islam is the light"... 

ale nie ma co sie dluzej rozwodzic na te tematy bo wprowadzamy nagetywna atmosfere.Ja juz nie moglam wysiedziec w Stanach i polecialam do naszego domku w PL i teraz jestem juz szczesliwa.Sorki za moje komentarze ale jakos ogolnie wsciekla bylam w USA na wszystko a zapewne to ze jestem w ciazy poglebilo moje zlosci i nerwy, maz rowniez stwierdzil ze zrobilam sie bardziej burzliwa, to chyba hormony!nic mi absolutnie nie pasowalo!Przepraszam jak ktoras z Was Aga lub Domis obrazilam - w pedzie mysli i gniewu czlowiek sie czasem zapomina.Jestem obecnie w Polsce i czuje sie wspaniale, tego mi po prostu brakowalo i na pewno tesknota poglebiala moja chwilowa nienawisc do obczyzny a do tego jadlowstret bo poki co to tutaj wszystko mi smakuje, mamusia ugotowala pierozki, golabki, kotleciki mielone ze swiezej lopatki mniam :-), humor mi sie poprawil i teraz wracam do normalnosci.Pozdrawiam Was dziewczynki i zgadzam sie z Rudson wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, cos w tym jest.i fakt ze w PL jedzenie drogie ale nie zraża mnie placic wiecej za zdrowsze tym bardziej bedac w moim stanie.Aga jeszcze raz sorki za bledny cytat pod twoim imieniem, mam nadzieje ze mi wybaczasz 
...hmmm jesień w USA była jednak ładniejsza