reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eee hih moj spioch jak zwykle zreszta usnal i dopiero rano przed praca ja budzilismy :D

pawimi oj wspolczuje hihi widze ze ty sie nie wysypiasz.. moja mala to skolei uwielbia spac nawet i do 12-13tej :D cala nocke tak do poludnia spi :D a zaczela moze jak miala 2miesiczki :D

ja czekam na mezuska bo pojechal do sklepu i za chwile obiadek albo raczej kolacja?:D a na deser zrobie polski budyn o :D

reklama
a gdzie to takie dzieci daja co tyle spia?? :) Ja niestety, zadne z moich nie bylo dla nie laskawe...moj to jeszcze teraz minimum 2 razy w nocy je....A my dzis kupilismy budyn i bedzie jutro moze :) skonczylam ogladac private practice na abc, patrzysz tez czasem na to?

nii niestety nie znam.. a co to jest?:)

a budyniek przywiezlismy prosto z polski! mniam mniam kilka roznych mamy:D a Wy jaki smak?
a moj ulubiony to waniliowy i smietankowy.....a kisiel truskawkowy. My czasem ruszymy tylki w kierunku polakowa i kupujemy w polskich sklepach ale fakt ze to daleko od nas:-( Private practice to taki spin off show od grey's anathomy na abc leci chyba trzeci sezon teraz:happy:

ojhihi ja nie ogladam takich programow/seriali itd;)

mmm waniliowy i smietankowy uwielbiam:D bleh ale kisieli nie cierpie :D

a jak daleko macie do "polakowa"?:)

no to jest moj jedyny serial ktory ogladam, reszta to beznadzieja a ten to kiedys po prostu mialam wlaczony tv podczas wieczornego relaksu i tak mnie jakosc wciagnelo :) Dobry pretekst na czwartkowe 2 godzinki dla siebie bo wtedy maz zajmuje sie dziecmi a ja leze plackiem i ogladam i nikt mi nie moze przeszkadzac :) Prawie jak wizyta w spa haha! No ja mieszkam na samiutkiej granicy praktycznie walking dystans z wisconsin a polakowo to wiadomo w chicago jest. Sa pojedyncze sklepy w roznych miasteczkach tu i tam ale takie malutkie i drogie, lepiej oplaca sie raz na jakis czas do chicago wybrac i zrobic porzadniackie zakupy. Ja mam gdzies tak troszke ponad godzinke highwayem, da sie wytrzymac, gorzej w dzien jak korki sa :(

uoo ale ci fajnie tak bliziutko do polskich sklepikow!!!! zawsze mozesz skoczyc i cos dobrego kupic :)

u nas nablizsze i jedyne 2 polskie sklepy jakies 2h od nas :D

my ogladamy jakies ewentualnie komediowe seriale jak Raymond, Two and half men, czy friends z mezkiem ;)

no na nic innego nie mam juz czasu:( mamy tez polska telewizje i czasem cos lookne ale generalnie to sama wiesz jak to jest....ja mam 3 dzieci a nie jedno i to kazde w innym przedziale wiekowym...inne kolko zainteresowan, problemow eeeh dlugo by pisac! No nic, ja lece dzis juz spac, mam dosc jestem zrabana, niwyspana i akurat mialam 2 ciezkie dni w pracy po tak dlugim lenistwie...praktycznie od swiat nic nie robilam ale czas zabrac sie za robote niestety :( papa, dobranocka :)

reklama
Witam wszystkich.
Wyglada, ze ja jakas telemaniaczka jestem, u mnie telewizor wlaczony caly czas. Fakt, ze czasami glos wylaczony i np. slucham polskiego radia:-):-D
Ja mam Polonie i 90% ogladanej telewizji to ten kanal, moj W nie oglada amerykanskiej, jedynie jakies sportowe wydarzenia, a ja co mi wpadnie w oko:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry