reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
$60 za piec dni????WOW!!!! ale szok! u nas $12-15 na godzine...moja znajoma placi babci prosto z polski $200 na tydzien za 4 dni i to jeszcze ja dowoza, on po nia jezdzi i odwozi do domu he he

hehe no wiec widzicie jakie roznice :D hihihihi
my plcislismy dlugo 120 na 5 dni hihi i to bylo powiedzmy no "niemalo" :D

ale co sie dziwic jak stany takie olbrzymie sa :D

tak, zgadza sie tylko zawsze jak jade do kolorado to wszystko jest potwornie drogie i wydam mnostwo pieniedzy wiec myslalam ze zarobkowo-cenowo jest to stan zblizony do naszego :) Widac turystyczne czesci za nastawione na zarabianie stad te koszmarne ceny np. w aspen :)

hehe pewnie ze tak w Aspen, Vail, Breckenridge i innych narcirskich kurortach ceny sa kilka razy wyzsze :D nikt nwet nie porownuje normalnych cen do tych "gorskich" :D
Wiec Pawimi teraz juz wiesz ze to nie sa normalne ceny colorado :D

hihi na sa znacznieeeeee wyzsze :D powiedzialabym raczej nieporownywalne ;)

a wlasnie sluchalam w tv o innych stanach masakra jakie tam ceny :D u nas o wiele nizsze ale tez zarobki o wiele nizsze porownujac z innymi stanami :)
Dla was tak mysle bilety do polski znacznie tansze!!! nie dosyc ze z colorado ogolnie drozsze bilety do polski bo tak wiele lotow nie ma itd to jeszcze wy z waszymi wysokimi zarobkami to grosze wydajecie na loty do europy hihihihi :D:D:D

Moja kolezanka za jeden dzien placila 60$ i byla bardzo zadowolona, ze znalazla tania nianke:-):-D.
Tak jak piszecie kazdy stan to inne ceny, juz w NY na Greenpoincie jest taniej, ale tutaj co ja mieszkam juz nie.:-):-D Ale tak jak Wam wczesniej pisalam ile placie sie za sam rent, nie mowiaz o zywnosci i innych rzeczach.:szok::szok::szok:

my placimy 1150 za miesiac w miare tanio musze przyznac :D a jest to domek 4bd 2 baths itd :D

ile wy placicie?

i co w ogole porabiacie dzisiejszego wieczorku? my zamowilismy jedzonko i zarz ma byc wiec czekamy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry