reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zazdroszcze Wam tego spotkania w realu, ja nie mam kolo siebie zadnych formulowiczek. Pawini mi tez daj ten link moze tam znajde sasiadke, bede miala z km na spacerki latac.:-):-):-)

reklama
no to ladnie....poszla tez do konkurencji bo juz sie nie odezwala wiecej....ot zycie haha:))))))))))))))))))))

a ja dalej nie moge sobie fotek poogladac :(( domiska o mnie calkiem zapomniala buuuuuu

Ostatnia edycja:
nie poszla nie poszla tylko hihi nie pisala:))

jestem tutaj :D codo watku zamknietego to miejmy nadzieje adminka szybko cie tam wpusci :D

co do konkurencji to tam zajrzalam ale nine rejestrowalam sie ani nic ;]

co do mnie to bleh cos rozklada mam zapchany nos bola mnie kosci itd.. mm nadzieje ze mnie calkiem nie rozlozy buuuuu

a kasiek ja tez nie mam zadnych forumowiczek w poblizu buuu le niedawno poznalam dziewczyne wlasnie polke - maja dwie dziewczynki akurat jedna w wieku Szantusi naszej wiec milutko:))

uuuuu no to niefajnie...tzn fajnie ze jestes:) ale niefajnie ze chorobsko cie bierze. Pewnie to cieplo u was obudzilo zarazki i stad :(( ja tez w sumie mam malo znajomych z dziecmi w wielu malego....chyba tylko jedna kolezanke:szok: ona ma dwojke - starsza corke ciut mlodsza od olivera i bawia sie razem juz od samego poczatku a teraz ma synka ktory jest starszy kilka mc od mojego vincenta. Niestety mamy malo czasu zeby sie spotykac, ona ma firme wprawdzie w domu ale zawsze zajeta, latem to i owszem non stop organizujemy jakies wypadziki ale w ciagu roku to rzadko odkad nasze starsze dzieci w szkolach sa na full time. Wiec nie szykuje sie vincentowi zbyt wiele play dates:-(

no u nas tez nie bardzo znajomych z dziecmi malymi no ale przynajmniej teraz te jedna mam :D
no ale z drugiej strony ja tez pracuje po pracy wiadomo rodzina, dom, obiad itd i nie ma czasu ale w dni wolne cos probujemy robic.. no i jak bedzie zupelnie cieplutko to moze uda sie gdzies na wiekszy wypad wybrac :D

eh musze cos zjesc bo caly dzien nie mialam nic w ustach ehh a teraz siedze taka p[adnieta zsmarkana itd przed tv ale chociaz fajny film leci bo Malcolm X wiec obejrzymy :D

no to sie grzej i karm moja droga a ja lece chyba spac bo dzis mialam krotka noc a rano musialam sie zabawiac w typowa amerykanska mamuske i rozwozic swoje dzieci na przerozne zajecia :) caly dzien praktycznie za kolkiem spedzilam ehhh, taki nasz los suburban mamusiek :))))

uff ciesze sie ze tu nie jest daleko nigdzie :D nie widz epol dnia za kolkiem spedzac taka strata czasu hihi ale wiadomo jak trzeba to trzeba :))))

no to spij dobrze kochana :)

reklama
Witam Was.
Wieczorkiem zajrzalam do konkurencji i znalazlam poforum z mojego miasta rodzinnego i pewnie zarejestruje sie, zeby troche z dziewczynami pogadac.
Oczywiscieobiecuje, przysiegam, ze nadal bede zgladac tutaj, bo jednak jestem tu juz jakis czas:-):-):-):-)
Domiska duuuuuuuuuuzo zdrowka, a sio chorubsko:wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam sporo znajomych z dziecmi, praktycznie od 6 lat to ktos w srod znajomych rodzil. Tak wiec rozbieznosc wiekowa jest i Natlka ma towarzystwo w swoim wieku. Tydzien temu urodzila sasiadka za sciana (Polka) wiec bedziemy mialy z kim spacerowac:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry