reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no to co piszesz ze jedziesz w tamte strony hihihi :D hihi no to jak odwiedzisz colorado to sie wtedy zwidzimy :D ja juz po colorado tyle sie zjezdzilam ze juz chyba mi sie nie chce - no moze z naszym ksiedzem na jeeepowanie w gory od czasu do czasu :)
teraz sie szykujemy na wakacje skolei na floryde :) a pozniej to polska do nas pryzjezdza hurra wiec znowu cos pozaliczamy z nimi :D

reklama
bo dla mnie to wszystko w tamte strony haha :) z arizony blizej w gory niz ode mnie :((((, no ja tez mam dosc jezdzenia po illinois i wisconsin to nie dziwie sie wcale ze ci sie kolorado znudzilo!!!

Witam:-):-D
Jesli chodzi o ceny amartamentow w mojej okolicy ta sa sporawe, ja za jedna sypialnie z living roomem plus aneks kuchenny place 1100$. Moze wszytsko drogie, bo blisko do NY, duzo ludzi pracuje w NY, a mieszka w moich okolicach. Tutaj wszytsko jest droggie domy, zycie, paliwo (2,09 najtansza za galon):wściekła/y::no::szok:A u Was?
Co do Edyty to ja jestem wszoku, wczoraj wlasnie sprawdzalam jej posty, ale wszytsko wydaje sie takie realne. nawet przez sekunde nie pomyslalm, ze to jakis troll.
Dziewczyny wstawiam na zamkniety fotke corki, skonczyla juz pol roczku:-):-D:-D Kurcze kiedy to zlecialo.:-):-):-):-):-)

u mne paliwko $1.85 a bylo juz po 1.45 oszusci jedni!!! W okolicach NY to tragiczne ceny sa mieszkan i domow, w ogole nieporownywalne do tego co tutaj u mnie...tam za taki dom jak mam to bym chyba z 5 milionow w gore musiala zapalacic:szok::szok::szok:co jest kompletnie poza jakimkolwiek wyobrazeniem:nerd:.....
niestety kasiek ale my - a przynajmniej ja do zamknietego dostepu nie mam:confused: wiec nie zobacze twojej corci:-(....a co do edyty to ja naprawde bylam w szoku, sama czasem sledzilam jej bloga:no: naprawde czasem niewiadomo o co w tym wszystkim ludziom chodzi:baffled::baffled::baffled: musze isc juz spanko bo rano mam mlyn ...duuuuuzo pracki...

kurde powiem wam hihi ze u nas ceny znacznie mniejsze .. benzynka za galon srednio tez $1.69 choc tez bylo wczesniej zncznie nizej :D no ale i pensje pewnie znacznie nizsze niz u was :)

co do watku zamknietego do pawimi jutro powinnas miec dostep - postaram sie bys miala jak najszybciej ok ?:)

a teraz jeszcze przed snem ide zajrzec i spanko.. bu w koncu jutro do pracki :/ ehhh szkoda slow ;)

To same widzicie tylko po paliwie jakie sa ceny!!!!:angry::angry: Jeden kraj a tak roznie. :szok::szok::szok: Mozliwe, ze zarobki sa tutaj wieksze.
A co sie dzieje z pozostalymi mamami, przeciez bylo juz nas troche?:-(:-(:-(

hihi ale niewaidomo ile z nich to trole internetowe :D

ja dzis bylam na drodze krzyzowej - pieeeeeeknej az lzy stawaly w oczach ! malo tego tooooo po polsku!
slicznie bylo :))

a ja dogorywam przed monitorem tak mi sie spac chce...oj ciezki mialam dzionek, jeszcze pogoda wstretna....a dzis u nas paliwo poszlo kilka centow w dol...1.77 bylo u nas na wsi.
no i chyba dalej nie mam dostepu do tego zamknietego i nie moge sobie fotek poogladac!
Wlasnie kiedys przypadkiem trafilamna inne forum mamusiek z usa to tak az wrze! Laski sie ze soba spotykaja regularnie he he....kika stron dziennie drukuja! a my moze sie z domiska spotkamy tego lata :)))))

Pawimi musisz wybaczyc... kompletnie hehe zapomnialam o tobie i watku zmknietym wczoraj ale juz za to sie biore :D

no a spotkac sie musimy.. a poki co mozesz podrzucic na prv linka do tego innego "wrzacego" forum!:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry