reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja pije piwko z polskimi paluszkami, przegladam dalej swoje taxy a tak wlasciwie to szukalam info na bb o tej edycie...no i faktycznie to ta kobita co tu sie u nas paletala przez kilka tygodni. podobno niezla aparatka....cholera mnie bierze bo czlek zawiera jakies znajomosci, wpuszcza swoje info, fotki itd a tu jacys debile sie pojawiaja. Moj malzon juz sobie spi,oddelegowal sie do wyrka jakies 40 minut temu a ja jak jakis marek nocny sie zrobilam ostatnio :((( a jakie u was sa te liczby? no wiesz ..srednie wyplat, mieszkania....sama ciekawa jestem ;)

reklama
patrz na to:
Dziewczyny które mają dostęp do zamkniętego już wiedzą ale do ogólnej wiadomości, żeby może kolejna osoba zanim nas oszuka zastanowiła się czy warto?

Wiadomość od Agusi02 i Magdziary:
Nasza czerwcowa koleżanka edyta1421 ma zablokowany dostęp do wątku zamknietego , gdyż jest/była trollem. O jej ostatecznym zbanowaniu zadecyduje administrator.
Sprawę poruszyły forumowiczki z bb ( czujne koleżanki z innych wątków) po niejasnościach w jej wpisach związanych z ciąża – wielopłodową lub bliźniaczą….Dodamy, że Edyta uczestniczyła też na bb w watku mamy z USA i czerwiec 2009.
Po poruszeniu sprawy i zapytaniu samej Edyty to jak w końcu jest? Edyta dokonała wpisu na swoim blogu na temat przyjazdu do Polski - czyli nagle chciała zniknąć. Zostało sprawdzone , że pisze ona z Polski ale nie teraz tylko już dłuuuugo. Równocześnie na innym forum – wizaz na kilku watkach np:

Pogaduchy "zawsze początkujących" Wizażanek cz. V :) - Strona 53 - Forum Wizaz.pledyta1421 przemieniła się w papryczke czerwoną. Odnalazłyśmy ją tam i napisałyśmy żeby powiedziała o co chodzi? Podburzyła się ale przyznała że jest w Polsce już długo bo rzekomo ma problemy z mężem a lata samolotem jak najęta w ciąży i że koleżanki z wizażu wiedzą ( oczywiście nie wiedziały) . Znów na blogu umieściła wpis o tym, że źle się czuje – ciśnienie jej skoczył…..już domyślałyśmy się z Aga co wymyśli dalej. I tak zrobiła pojawiły się komentarze – niby jej sióstr ( a kiedyś pisała, że na jej slubie było dwóch braci) jada do niej bo ojciec przekazał smutne wieści – kto by o takich rzeczach pisał na blogu. Chyba by rozmawiano przez telefon. Poza tym jest mnóstwo nieścisłości z Edyta( nigdy nam nie pokazała swojego zdjęcia) na nk ma nazwisko bardzo polskie jak na mężatkę Amerykanina. Ma nk ukrytą ale jedna z dziewczyn z wizażu miała ją kontaktach i mówiła że nie było zdjeć z dziecmi ani z mężem…tak więc……………wszystko jasne

Dlatego przez weekend z Agą nie udzielałyśmy się bo śledziłyśmy posty Edyty .

Teraz Edyta zaciera ślady usunęła bloga - zostawiła jeden wpis. A jeszcze wczoraj były komentarze

. i można było jak widać pod komentami rozwijać listę wiadomości dzisiaj już tego nie ma i jej profilu na NK teżnie ma

pawimi co do mieszkan ja za bardzosie nie orientowalam bo nigdy nie wynajmowalismy ale jak teraz patre po stronkach to o wieleeeeee taniej - to kwestia wlansie setek $,co do wyplat to tez o wiele mniejsze nie chce powiedziec polowe ale wlasnie moze 1/3? co kraj to obyczaj :D

co do tej edyty .. to troche nie rozumie dlczego tak ludzie postepuja ? myslicie ze ona ma jakie sproblemy z ... glowa? czy moze po prostu to jakis zbokol ktory szuka zdjec dzieci? czy moze.. nie wiem sama.. to napraawde dziwne
ja szczerze zbytniej uwagi na nia nie zwrocilam a tu patrzcie jakies internetowe trole :)

my dopiero wstalysmy.. choc dzis dlugo nie pospalysmy bu bo tylko do 9 rano :) zaraz sie biore za pranie bo tyle tego mam znowu buuu zawsze sie uzbiera hihi :))
pozniej moze z mezulem na lunch a pozniej po mebelki - jakies dodatki pokupowac :)

a co u was moje drogie rodaczki? :)

ja niestety sidzialam do pozna w nocy a rano wstac musialam zawiesc synka do szkoly........na szczescie moj tatus mi go przygotowal a ja wstalam o osmej i na praktycznie na pizame kurtke zalozylam ha ha, az smiac mi sie chcialo jadac spowrotem bo co jakby mnie cop zatrzymal a ja w pizamie i klapkach?? :)))) wrocilam do domu i dopiero doprowadzilam sie do ludzi. Ale nie chce mi sie do pracy jechac, jakos tak buro i ponuro jest, jakby deszczem mialo zaraz lunac. Jutro mam zwariowany dzien i musze wczesniej jechac to moze sobie dzis odpuszcze :) a ty dzis w domku tez?

ano ja w domku dzisiaj jeszcze :D dopiero jutro do pracki..pogoda piekna nadal ach nic tylko po parkach i innych plenerach sie wloczyc :)
co to jutro cie czeka ze taki zwariowany dzien?

a dzis srod popielcowa! kurde o malo bym przegapila no wiec do kosciola trza sie wybrac hihi :D
a teraz jakies sniadanko! moze jajeczniczka? mniam mniam tak zrobie :)

a skad wy taka pogode macie?? az zdziwiona jestem bo tam sniegi do czerwca leza przeciez...kilka razy bylam w kwietniu czy maju to zimno jeszcze bylo jak nie wiem co :)
no jutro musze pracowac, mam kilka spotkan od wczesnego ranca...

e te sniegi to pewnie wysoko w gorach :)) na szczytach itd tu nizej mamy pieeeeeekne slonce :)) dzieci do domu nie chca wracac normalnie sie opalic mozna hihihi :D tak pozna wiosna wczoraj byla a mzoe nawet poczatek lata.. aj uwielbiam jak nie ttrzeba sie ubierac za bardzo itd :D

zapraszamy :D

reklama
jesli faktycznie spotkac to bardziej chyba latem bo wtedy lecimy do samego kolorado i prywatnie z zamiarem troche miejsc objechac tak tradycyjnie jak zawsze to robie przy dluzszym wypadzie - lecimy do denver a stamtad samochod i kolejno najpierw boulder do steamboat springs potem powrot do 70 i do breckenridge, keystone, tellirude, vail, glenwood springs zjechac troche do aspen, pozniej dalej na zachod az do grand junction i na poludnie przez montrose do durango i z powrotem gorskim szlakiem 160 do monte vista, pozniej w gore do salida i potem to juz odbic na colorado springs i stamtad do denver i do domciu.... A teraz jedziemy to troche dalej i nizej bo jade na konwencje do las vegas a pozniej do arizony na zasluzona wycieczke z firmy. Poczatkowo planowalismy ze zrobimy sobie dluzsza przerwe i zaliczymy od razu kolorado ale dla mnie teraz po tej zime to pogoda w gorach nijaka wiec wole latem :) taka dluga eskapade po calym stanie...ja juz kilka razy tak w przeszlosci jeszcze przed moim najmlodszym tak wycieczkowalam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry