reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

dzien dobry :-)
odstawilam smyki do szkoly i ciesze sie cisza,chyba zmiana pogody bedzie bo te moje diably od rana jakies nieznosne :wściekła/y:myslalam,ze ich rano po katach porozstawiam :wściekła/y:
lolcia moj M.tez czasami sie na mnie wscieka,ze wiecznie spie,ale mu mowie,ze ja spie teraz a on bedzie spal pozniej..wiec niech siedzi cicho !!!,ja jeszcze mam o tyle dobrze,ze moje dzieci juz duze,a ty masz malego smyka...my kobiety latwo nie mamy..przesylam duzo pozytywnej energii ;-)
bulkasia doskonale wiem o czym mowisz..ja do tej pory nie mialam zadnych badan...:wściekła/y:,ale za tydzien juz mam spotkanie w szpitalu i wkoncu cos ruszy..badania,usg i wkoncu zaloza karte ciazy ;-),oby tobie tez szybko udalo sie z wizyta ;-)
lenka witaj :-)

reklama
Dziewczyny kochane. HCG 1032, 2 wzrosło!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem szczęśliwa. dzwonię do gina ale nie odbiera. tak czy siak mam jutro wizytę u niego zaplanowaną na 17.

Hej Dziewczyny!!! Siedzę w robocie i jestem okrutnie zmęczona... dzisiaj jakoś słabo się spało i nie mogłam wstać... cieszę się, że już jest środa. Tylko, że w weekend mam jeszcze szkołę, ale wzięłam urlop na majowe..

Jeżeli o te kalkulatory to różnica powinna wynoscić max. 2 dni

reklama
Dziękuję Wam Dziewczęta za wsparcie :happy2: Dzisiaj mam trochę bardziej pozytywne myślenie. Zdecydowaliśmy z M że wyjedzie do Anglii na 5-6 miesięcy żeby podratować budżet rodzinny, a ja sobie poegzystuje w Polsce. Zbliżają się wakacje to szybciej mi minie ten okres, a na późną jesień będzie już M w domu :-) Ja w tym czasie sobie będę dorabiać masażami i rehabilitacją...Oby nasze plany się udały.
Nathanii gratuluję pieknego przyrostu betki...

Do góry