reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja tez melduje sie na wczesnoporannej zmianie. Nie spie od 5.30

A regularne te twoje twardnienia ? Moze sie zaczyna u ciebie....

Mummy2 serdecznie gratuluje!!! Witamy mala Nadie!!!
super ze juz w domu jestescie

reklama
Dzień dobry!!!

Ja dziś jestem jakaś nie w sosie, plecy mnie bolą po nocy, za oknem szaro i ponuro blehhh Mam dziś w planie robić dewolaje ze szpinakiem, makaron i chleb muszę upiec bo już nie mam a tak mi się nie chce że szok :shocked2: ale nie mam wyjścia chyba, może później lepiej się poczuję. No to i ja zaczynam marudzić, wskoczył dziś 37 tydzień mam nadzieję że jeszcze z tydzień i już będzie po wszystkim (akurat mąż będzie w domu)

Miłego dnia kochane

Mummy2 serdeczne gratulacje!!!

Nathani ja chce kilka sztuk wziąć ale nie wiem ile :zawstydzona/y:

Neska najgorsze jest czekanie :confused2: ja od grudnia to chyba zawału dostanę :/

Betiks ja się nieco wkurzyłam bo ta torba idealna fajna zgrabna ładny kolorek :-p
cholera najwięcej miejsca zajmują te podkłady podpaski i moja kosmetyczka :zawstydzona/y: chyba żebym to jakoś zredukowała :-p
Powodzenia dziś ;-)

Mummy2 ,Gryzoń gratulacje :-D

Nathani ja kupiłam w zielarskim

U mnie kiepsko, jest mi niedobrze i w ogóle beznadzieja.
Jak się chwaliłam że śpię do 11 to od 3 dni nie mogę wcale :/
edit, właśnie zwymiotowałam :eek:
czuje się jak stara baba koszmar

a mnie strasznie kłuje prawy jajnik!!!:szok:
fiolka zależy ile w szpitalu człek będzie . u mnie też najwięcej miejsca zajmuja podkłady ( 2 paki wzięłam)

:-) już się pogubiłam : ile dzieciaczków forumowych jest z nami??? 8??? Vivienne (D), 4madlen (Ch), Wiolka (D), Kiss (Ch), Gryzoń (D), Mummy2 (D), Joanna (D) i Madlen79 (D)??? czy coś pomyliłam???

Witam dziewczynki:-)Pospałam dłużej dzisiaj bo aż do 7:30, mąż wyszedł raniutko do pracy a ja własnie odprawiłam córke do szkoły. Oczywiście nie obeszło sie bez jej marudzenia, że sie nie chce iść.Ach te nastolatki:eek:
Troche panikuję bo synuś nie dake znaku od nocy i mam nadzieje, że to nic złego:sad:
mummy2, gryzoń gratuluję Wam cóoreczek!!!:-)

reklama
Dziendobry...i u mnie kiepski nastroj cos mi od wczoraj niedobrze:sorry: maly tez wstal z goraczka:no: ach dobrze, ze dzis w domku sobie siedzimy:sorry:

Nathani dzieki za przypominacza, podzialam dzis musze:sorry:

Co do walizki to i ja dzis swoja wyciagnelam, ale za duzo to juz do niej nie wlozylam:zawstydzona/y:

Bulkaasia soku sie napij, poloz na lewym boczku i pozaczepiaj maluszka;-)

Do góry