neska210
[url=http://www.maluchy.p
Majja moze nie bedzie tak zle. Rozne sa opinie na temat tej oksy.
Powiem Wam ze ja juz jestem zmeczona psychicznie. Czekam na malego a tu nic. Niby wg usg termin to 27 listopad a nawet wg ostatniego usgto termin na jutro 24 listopad. Takie czekanie, niepewnosc ech. A podobno jeszcze chlopakom sie nie spieszy.
Ciekawe o ktorej dzis usne. Bo ostatnio mecze sie do 2 w nocy i spac nie moge :/. Potem zaraz siusiu co chwila i moment trzeba wstac.
z drugiejs strony dobra taka cesarka - termin ustala moment i nasze dziewczynki juz w domku. Ech narzekam :/
Powiem Wam ze ja juz jestem zmeczona psychicznie. Czekam na malego a tu nic. Niby wg usg termin to 27 listopad a nawet wg ostatniego usgto termin na jutro 24 listopad. Takie czekanie, niepewnosc ech. A podobno jeszcze chlopakom sie nie spieszy.
Ciekawe o ktorej dzis usne. Bo ostatnio mecze sie do 2 w nocy i spac nie moge :/. Potem zaraz siusiu co chwila i moment trzeba wstac.
z drugiejs strony dobra taka cesarka - termin ustala moment i nasze dziewczynki juz w domku. Ech narzekam :/

Dzis tez bardzo boli mnie po lewej stronie w dolnej czesci brzucha, takie klucie mam.
oraz wiesiołki i malinowe ziółka zrobią swoje i pogonią tego mojego synusia szybciej :-) Więc neska ty mnie tu nie stresuj, że synusiom się nie śpieszy, bo u mnie jak widzisz to córcia się ociągała ;-)
Od rana zakupki na rynku, potem przemeblowanie i robota w domu. Tak, że zmykam w kimono.

Nadia urodzila sie dzis o 11.20 czasu uk, jestesmy juz nawet w domu. Niestety nie obeszlo sie bez epiduralu i teraz jestem ogolnie obolala. pozdrowienia i kciuki za nastepne mamusie