Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(

To normalne, jak to przeżywasz. Ja miałam tak samo z Idką. Jak się darła przy badaniach to ja obok wyłam razem z nią. Tak to ten mamusiowy instynkt działa
Wsio się unormuje 

Już mieliśmy ustawione meble i koncepcję, ale mi się odmieniło
Ustawiliśmy zupełnie inaczej i znowu była jazda ze wszystkimi szafami itp. Moje dziecię to twardy zawodnik, bo ani to przesuwanie mebli ani przytulanki i latanie to z odkurzaczem, to ścierą go nie rusza
Ech, listopad chyba nam minie jeszcze w dwupaku. Ale nie będę się tym zamartwiać. Dla dzidzi to lepiej
Byleby tylko nie trzeba go było wywoływać 

Moja malutka też miała b. silną żółtaczkę i w sumie byłyśmy tydzień w szpitalu
A po chyba 2 wróciłam na wizytę na oddział, bo miała strasznie żółte nóżki, szczególnie stopki. Ale wtedy lekarz uspokoił mnie, że to normalne, tak właśnie "schodzi" żółtaczka. Może i u ciebie też tak jest, trzymam &&& 
Rano pobudka z przytulankami, śniadanko zrobione przez M.
Potem M. z małą i mamą wyszli na podwórko i upiekli jabłuszka na ognisku
Ja robiłam w tym czasie obiad, ziemniaczki ze schabowym i moimi ulubionymi buraczkami
Po obiadku wypad do parku z placem zabaw (chłodno było, ale mała się cieszyła), a że obok jest moja ulubiona cukiernia to ciacho z cappuchino wciągnięte
Teraz M. smaży naleśniki na kolację, normalnie czad
Chyba go ruszyło, jak się ostatnio spłakałam, że wszystko obiecuje, a nie robi i w sumie prawie wsio nadrobił :-) Jak widać, sprawdza się powiedzenie, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło 

ale z drugiej strony chcialabym byc tez po. Bardzo sie stresuje ta niepewnoscia oiedy to bedzie.