Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba jej znow odstawie i sprobuje za dwa tygodnie.
Powiedzcie ciążóweczki jak sie czujecie już przy końcówce? coraz wiecej bąbelków na m przybywa żety tylko nam zdrowo rosły
Jak piszecie o osciągaczu aventu to powiem wam ze w szpitalu pani od laktacji która do ns przychodzila powiedziala ze avent nie ma dobrych odciągaczy nawet na sali miałam dziewczyne która biedna tym odciągaczem z aventu ani kropli mleka nie odciągla bo źle pierś zasysał
i mówila im żeby kupili sobie odciągacz z mandala czy mendela
nie pamiętam dokładnie nazwy bo ja akirat nie używam odciągacza mała je tak często ze nie mam takiej potrzeby póki co a i tak cały czas z nią jestem wieć mleka nie musze zostawiać ale jagbym miała kupować to raczej tej marki co położna polecała
Noukie jak sie masz?
. Synek coraz mniej się rusza, też jakiś taki niemrawy,dobrze że we wtorek na ktg ide bo troche mnie niepokoi ten stan. Kolorowych snów życzę i przespanej nocki
więc tylko tak na chwilę przywitać się i życzyć Wam miłej nocki :-) 
Lekarz stwierdził, że może mi się szyjka rozwierać... To samo było w poprzedniej ciąży, tylko, że w pewnym momencie stanęła i dalej nie chciała
, więc chyba jest powtórka z rozrywki....