mummy3- ja pierogi z polski bede miala
rodzice przywioza walowke
Ja zrobilam w tamtym tyg. bigos (czeka w zamrazarce) a dzis wlasnie skonczylam sos po grecku mniammmm
RFeszte babcia i mamusia hehe Fajnie, ze mozesz tak smigac, bo przed swietami i z 3 dzieci to bardzo wazne 
Bakusiowa- no ja mam nadzieje, ze do piatku bedziesz tulic!!! Szkoda mi Cie kobietko... naczekasz sie ;-)
Aurelka- moj maz jest kochany i wspiera mnie ogromnie, ale czasem juz sama ze soba wysiadam
A on tylko mnie pyta, czy po porodzie mi przejdzie hhehe No zobaczymy...
Lil- jeszcze raz GRATULACJE!
Basia- fajnie miec taka przylepke :-) ale dobrze, ze masz tez chwilke dla siebie.
wysprzatalam cala kuchnie, wszystkie szafki, pomylam podlogi i kafelki, ugotowalam rosolek i sos po grecku
Caly dom udekorowany swiatecznie i tylko sniegu mi brak, jak ja bym chciala mieszkac w kraju skandynawskim :-) uwielbiam snieg i zimno.
Bakusiowa- no ja mam nadzieje, ze do piatku bedziesz tulic!!! Szkoda mi Cie kobietko... naczekasz sie ;-)
Aurelka- moj maz jest kochany i wspiera mnie ogromnie, ale czasem juz sama ze soba wysiadam

A on tylko mnie pyta, czy po porodzie mi przejdzie hhehe No zobaczymy...Lil- jeszcze raz GRATULACJE!
Basia- fajnie miec taka przylepke :-) ale dobrze, ze masz tez chwilke dla siebie.
wysprzatalam cala kuchnie, wszystkie szafki, pomylam podlogi i kafelki, ugotowalam rosolek i sos po grecku

człowiek się uczy, niby wie, a jak przyjdzie co do czego to pomroczność jasna
w każdym razie objawy mamy wszystkie a metody wymienione do pomocy berbeciowi pomagają, intuicyjnie ją nosiliśmy, masowaliśmy i chustowaliśmy i było niebo lepiej, ale żeby się zgapić, że własne dziecię przechodzi swój pierwszy krok milowy...