Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wyjezdza jutro z Francji wiec przy porodzie bedzie raczej napewno :-) więc w sumie tak jak chcieliśmy. Jeszcze chwila i kto wie może znów dwie magiczne kreseczki ujrzycie czego z calego serca życzę ;-)
ale za to posłuchałam serduszka mojej Małej po trzy razy dziennie co też było bardzo przyjaznym uczuciem i przyzwyczaiłam się do warunków szpitalnych, także same plusy ;-)
Adgama sliczna córcia Fiolka kochana gratuluje
W poniedziałek juz wigilia mnie czeka w sobote porzadkowanie juz ostatnie przed swietami a w niedziele bede piec ciasta i sałatki robic,dzis zrobilam szarlotke z jabłkami pyszna wyszła
Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za reszte nie rozpakowanych myslami jestem z wami:-)

i wbrew gadkom o końcu świata porodziły się maluszki
buziaczki
Jak ja z nia bylam w pokoju to sie bawila w najlepsze, pokazywala gdzie mama ma oko itd a gada, jak najeta. Nie wiem skad tyle ona ma energii.
W koncu cos wymyslil :-)

ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo co kolejny dzień przyniesie. Może już na dniach coś się samo rozkręci