Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zwariowal na jej punkcie tak samo jak ja, Maja to obcalowywana jest przeze mnie tyle razy dziennie, ze czasem mam wrazenie ze od tego przytulania i calowania to ma ta sucha buzie...mama wszystkiemu winna
Teraz tatus chory jest i nie moze jej cmokac, wiec ja podwojnie cmokam.
Dorian Tymoteusz urodzil sie przez cc 17.12.2012r. o godz.18:08 z waga 4165g:-) Wrocilismy dzisiaj ze szpitala o 21 wiec wybaczcie ale ide sie polozyc. 

bo jak na razie to albo je albo śpi
nawet pełna pielucha mu nie przeszkadza
w nocy budzi się ok 3 razy karmię go ok 2:00, 4:00-4:30 a później to już nad ranem ok 7:00
gdybyście widziały tą radość połączoną z dumą poprostu się poryczałam:-) ale zazdrośc jest
i pzrejawia się w obrażaniu o wszystko, chociaż od poniedziałku (wtedy spowrotem zaczęła chodzic do przedszkola) jest znacznie lepiej 
ale tego dnia przyjechała moja mama żebyśmy mogli kupić Julce jakieś prezenty no i została do czasu wystepu więc mogłam iść zobaczyć - moje dziecko było przeszczęśliwe że zrobiłam jej taką niespodziankę, ale pierwsze pytanie jakie zadała po podziękowaniu że przyszłam było a gdzie jest Wojtuś?:-) naprawdę cieszę się że wszystko się tak dobrze układa 

a ja wlasnie z cora siedzialam, bo znow cos jej nie dawalo spac. Mam nadzieje, ze zasnela na dobre tym razem....ide, moze zasne.