reklama

Mamuski grudniowe

hej. Wiktorek wywrócił nam świat do góry nogami :-p myślałam że wcześniej się ogarniemy ale jest problem z karmieniem, opisałam w odpowiednim temacie.
Wszystko dzięki moim sutkom :sorry: a myślałam że są duże...
Jak śpią Wasze maluchy? Jakie kupki macie bo mój to takie brudy tylko jakby bączek z gratisem :sorry: ale ledwo tego jest choć dość często.
Mały już zdążył nas kilka razy osikać, materacyk z wózka i łóżeczko przy zmianie pieluchy muszę się mieć na baczności bo zaraz sik.
Najgorsze że on tego nienawidzi i aż się zanosi płaczem :( a przykrywam go pieluszką.
Martwi mnie jeszcze jego zażółcenie :/

Pozdrawiamy...

reklama
Fiolka moja Martusia to czasami też tylko tak brudzi, a czasami jak walnie kupsko to się dziwię, gdzie to pomieściła. Przedwczoraj to się uśmialiśmy z M. bo ją trzymał i ładnie popuściła, mówi jej że ma się nie krępować i jeszcze sobie ulżyć, to dodała jeszcze dwa razy :-D A potem to się zaśmiewaliśmy nad przewijakiem, bo nie wiedziałam od czego zacząć przebieranie, pampek tak przebrał, że i M. miał koszulkę do wymiany :-D:-D:-D
Ale dzisiaj chyba coś ją brzuszek boli, aż mi się zanosiła, jak leży brzuszek do brzuszka, serduszko do serduszka to jest spokojna, ale w łóżeczku nie ma mowy, co 5 minut ryk :-(

madlen79 pępowina nam nie odpadła a dziś Antoś 6 tygodni kończy i dostalismy skierownaie do chirurga dziecięcego, który lapisuje nam pępek czyli smaruje środkiem (lapisem), który ma za zadanie sprawić żeby ta żywa pępowina przy samej skórze obumarła i odpadła... Antoś się przy tym bardzo złości, ale myślę ze go to nie boli tylko jest raczej nieprzyjemne, bo wyciągają to do góry i tam patyczkami kosmetycznymi smarują

Vivienne mój Antoś tez ma krostki na buźce i troszkę na klatce (dekolcie). Też myslałam że to potówki bo często śpi na mnie w nocy, skóra do skóry ale teraz to już nie wiem... jak tam po szczepionce? Dużo płaczu było? robiłaś te darmowe czy te płatne? My się wybieramy po nowym roku..

4madlen to faktycznie niedobrze u was z tym pepuszkiem :no:,oby juz wam odpadla pepowina ;-)&&&&
fiolka u nas kupki sa takie,ze czasami z pampka wylatuje :-D,ale za to robi 1-2 na dobe :tak:
pamietam,ze moje pierwsze dziecie na poczatku robilo czesto ale takie kleksy
a malutki mial zoltaczke jak sie urodzil ??

Dzień dobry kochane witam sie po świętach dostałam sms od którejś dziewczyny ze dziś urodziła Lenke ale nie wiem od której bo mam numer nie zapisany mamy następnego dzieciaczka:tak: ide was poczytać jak mi odpisze to dokladne dane il,emała wazy i czyja córcia umieszcze w odpowiednim wątku Nathani skarbie przepraszam:zawstydzona/y:

ankka dziękuje Ci.
basia dziękuje trzymam za Ciebie mocno, oby poszło samo bez wywoływania. u mnie jak widać historia się lubi powtarzać:-(
aurelka trzymam mocno, żeby poszło szybkoooooooo:tak:
betiks dziękuje, naprawdę byłam pewna że tym razem będzie inaczej, zwłaszcza, żę leków nie brałam, szwu nie było no i 3 poród. ciril napiszę ;-)
viev dziękuje, nie ukrywam jest ciężko
4madlen dziękuje, liczę dni do 2 stycznia ...
wiola nie szkodzi
Aktualizuje listę:
1 Nathani,
2 Basia_one,
3 Goko,
4 Mikaa,
5 Aisha89,
6 Aurelka,
7 IZW....

Fiolka czasami zoltaczka jest kilka dni po urodzeniu..dawaj duzo jesc tzn albo cycek albo butla ,im dziecko wiecej pije tym wiecej sika i organizm sie oczyszcza ;) i niech Maly stoi przy oknie zeby dzienne swiatlo bylo tak nam kazala tutaj polozna
a jakby co do powiedz o tym lekarzowi albo poloznej
Nathani u mnie tez teraz 3dziecko a wolno szlo...
wywolanie z 3kroplowkami i przekutym pecherzem a jeszcze mala nie chciala wyjsc..
tulaski kochana :**

Nathani miejmy nadzieje ze zacznie sie cos dziać:tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&:-) 4Madlen-miejmy nadzieje ze pozbedziecie sie w koncu pepuszka:tak: Ania gratulacje:tak::-) Aurelka &&&&&&&&&&&&&& U mnie Julita robi kupy po każdym karmieniu i te kupy są większe lub mniejsze a czasem taka tylko przybrudzona pieluszka ale jak nieraz zrobi to nam wyplywa:sorry::eek: Fiolka jak polożna przyjdzie to go dokladnie obejrzy moze to lekkie zażółcenie i samo zejdzie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry