ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Hej hej
Nie mam prawie czasu zagladac na forum bo mala strasznie marudna i malo spi w ciagu dnia.
Jestem troche zalamana tym jej jeczeniem caly dzien. Nic jej nie boli, zimno jej nie jest , mokro nie ma a caly czas marudzi. Najwieksze problemy ma z zasnieciem. W ramionach zasypia a jak ja przekladam do wozka ( bo lozeczka jeszcze nie polubila) to po chwili sie budzi i beczy. Czasem brak mi sil.
Na szczescie poprzedniej nocy ladnie spala i dZisiaj jestem w miare do zycia ale juz mysle co to bedzie tej nocy...
Macie jakies pomysly na zasypianie u dzieci?
Miałam dokładnie tak samo ze starszakiem w nocy z malutką. My ciasno owijamy małą i kładziemy na boczek. Ja karmię też ją w rożku z usztywnieniem i tak bez jej poruszenia przekładam do łóżeczka. Pomagało też przyłożenie podczas karmienia pieluchy między mną a maleństwem, wtedy ma ten sam zapach i ciepło w łóżeczku (wózku).
My dziś mieliśmy drugi dzień werandowania a;e tym razem mała spędziła ponad godzinę w samochodzie
dobrze to zniosła, niestety pogoda się zepsuła i narazie ze spacerków nici.Ja też mam pytanie o kikut. Nam jeszcze nie odpadł, ale od wczoraj pojawiła sie jakaś wydzielina ropna z krwią. Jest tego niewiele. Zdarzyło się wam coś takiego?
Wasze dzieciaczki też mają ładną datę urodzenia 03.01.2013 :-)
mój ma tylko 3720
na rekach bedzie spal jak niezywy a tylko go odłoze (tez w gre wchodzi tylko wozek) to sie ksiaze nagle budzi z rykiem
my byliśmy dziś u pediatry Nastka ma słabe zapalenie oskrzeli dobrze że jej leki w domu podawalam bo pewnie miałaby znowu zapalenie płuc a mała mega katar ale płuca na szczęscie czyste lekarka znalazłau Julity przepukline pępkową powinna sie sama wchłonąć bo mówi że dużo dzieci ją ma ale ustalimy termin do specjalisty żeby skontrolować od piątku mała przytyla 120g lekarka mówi ze ładnie leki dziewczynkom podałam i lezymy już w łózkach wszyscy śpią oprócz mnie Nathani doczekałaś sie w końcu buziaczki dla was:-) lece poczytać Aurelka gratulacje:-)
powiedzcie mi jak ludzie są durni i bezmyśli robią z siebie idiotów i nabierają innych
jak tak mozna