reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Madlen wspolczuje, moja miala takie plamy w zgieciach, suche palcki jak miala nietolerancje laktozy. Tak sie u niej to objawialo, ale po przejsciu na mleko Pepti przeszlo, teraz podaje jej nabial, nie za duzo i narazie jest ok. No poza tymi dwoma plameczkami na plecach.

No i ja ostatnia zostalam z grudniowych mam ehhh :(

Ostatnia edycja:
Basiu no to czekamy teraz na Ciebie:-)

Nathani gratulacje:tak::tak::tak:

Ciril zdroweczka, ja tez zaliczylam juz antybiotyk na infekcje niewiadomego pochodzenia:sorry2:

A ja mialam dzis po poludniu sie troche polozyc, ale piegniarka byla u malego i zeszlo sie 1,5 godziny:sorry2: maly dalej zolty, ale oczywiscie oni sobie tu z tego nie robia problemu:no: dopoki maly ladnie pije i nie jest spiacy kaza czekac:sorry2::sorry2:

ankka spacerek się udał?:-)
bulkaasia mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie:tak:
Basia ja u Julki też zauwazyłam na udzie taką zmianę ale chyba mniejszą i tylko jedna na całym ciele - jest od kilku dni i myslałam że może za mało ją balsamuję - bo nie robię tego po każdej kąpieli:zawstydzona/y: mam nadzieję że szybko wylądujesz na sali porodowej:tak: tzrymam kciuki
Ciril trzymaj się mocno i pamiętaj że po to między innymi jest to forum żeby się wygadać jeśli mamy taką potrzebę:-)
Ania trzymam kciuki za jutro:tak:
nathani nareszcie możesz tulić córcię w ramionach :-)

mam pytanie do mamuś których dzieciaczkom odpadł kikut - czy wam też się jeszcze coś sączy:confused: i czy nadal przecieracie spirytusem :confused: ja juz nie pamiętam jak to było z Julką:sorry2:

Hej hej

Nie mam prawie czasu zagladac na forum bo mala strasznie marudna i malo spi w ciagu dnia.
Jestem troche zalamana tym jej jeczeniem caly dzien. Nic jej nie boli, zimno jej nie jest , mokro nie ma a caly czas marudzi. Najwieksze problemy ma z zasnieciem. W ramionach zasypia a jak ja przekladam do wozka ( bo lozeczka jeszcze nie polubila) to po chwili sie budzi i beczy. Czasem brak mi sil.
Na szczescie poprzedniej nocy ladnie spala i dZisiaj jestem w miare do zycia ale juz mysle co to bedzie tej nocy...
Macie jakies pomysly na zasypianie u dzieci?
Czasami mysle ze przez to zwariujei

Fiolka trzymaj sie kochana. Najwazniejsze ze maly jest po opieka. Teraz juz bedzie tylko lepiej.

Nathani moje gratulacje!!!

Basia_one no to teraz czekamy na ciebie i bedziemy juz wszystkie

Hej Dziewczyny:-)
Po kontroli Dodzio waży 4400gr, ja nadal antybiotyki i jutro mam kontrolę w szpitalu. mam nadzieję, że ginek bedzie zadowolony ze stanu mojej rany bo niby jest lepiej ale nadal się z niej sączy. Zaliczyłam dzisiaj spacerek godzinny z dziećmi i ledwo doszłam do domu, chyba przesadziłam ale pogoda była taka piękna. Pokarm mi zanika bo już odssysam co 6h:-(
nathani gratuluję córeczki!!!
ciril trzymaj się kochana i pamiętaj, że masz nas. Dużo zdrówka i siły dla Ciebie:tak:
Basia jeszcze kilka dni i bedziesz tuliła swojego Maluszka:-)
Ania trzymama &&&&&&&!
Fiolka jak tam u Was???

Pisze na szybko.jestem zmeczona ale szczrsliwa. Dziekuje za kciuki. szczegolne podziekowania dla Joanny ktora mnie podtrzymywala na sali porodowej- staly kontakt na gg. Dziekuje ci asiu. Wiolu dla ciebie tez wielki buziak. Bolalo okropnie ale poszlo szybko.mala ciagnie cyca ze hoho.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry