adgama85
Fanka BB :)
witam mamuśki ;-)
co do chrzcin to my planujemy chrzcić na początku lutego - wtedy mój brat ma urlop, a ma być ojcem chrzestnym - fajnie bo będzie okazja się spotkać, bo on z rodzinką na południu polski mieszka :-)
jutro idziemy na usg bioderek, a w piątek przychodzi położna (chyba już ostatni raz-to będzie trzecia wizyta) to zapytam o pępek, bo jakoś dziwnie mi wygląda - mam wrażenie jakby tam jeszcze jakaś część kikuta została
ale macie fajnie z tym spaniem - moja malutka ostatnio coś marudna a ja się zamartwiam czy wszystko w porządku - wiecie jak to przy pierwszym dziecku
ulewa mi dosyć często (wiem, czytałam, że to normalne ale mimo wszystko się przejmuję:-()
nathani trzymam kciuki za jutro
fiolka przytulam
4madlen super, że w końcu się udało pozbyć kikuta
co do chrzcin to my planujemy chrzcić na początku lutego - wtedy mój brat ma urlop, a ma być ojcem chrzestnym - fajnie bo będzie okazja się spotkać, bo on z rodzinką na południu polski mieszka :-)
jutro idziemy na usg bioderek, a w piątek przychodzi położna (chyba już ostatni raz-to będzie trzecia wizyta) to zapytam o pępek, bo jakoś dziwnie mi wygląda - mam wrażenie jakby tam jeszcze jakaś część kikuta została
ale macie fajnie z tym spaniem - moja malutka ostatnio coś marudna a ja się zamartwiam czy wszystko w porządku - wiecie jak to przy pierwszym dziecku
ulewa mi dosyć często (wiem, czytałam, że to normalne ale mimo wszystko się przejmuję:-()nathani trzymam kciuki za jutro
fiolka przytulam
4madlen super, że w końcu się udało pozbyć kikuta

Ostatnia edycja:
podobno nie było lekarki i temu tego nie dali ale ciule nic ani słowa a ja nawet o tym bym nie wiedziała.
Jak oni sobie wyobrazaja teraz, zeby po tak kiepskiej nocy miec jeszcze sile urodzic dzidziusia. Masakra jakas.
Tyle przewijania ehhhh
,tylko mala skrzekaczke slychac,ale zaraz ubieramy sie i idziemy na spacer ;-)
On nie lubi jezdzic, a mi juz ciezko, poza tym boje sie ze urodze po drodze.