kasia s ja nie odciągam skórki jeszcze... ale dokładnie myję wokół. Dziś idę do pediatry z małym tak kontrolnie i rozwiać wątpliwości więc zapytam
adgama jak mnie przyziębienie łapało to lekarz na gardło polecała tantum verde własnie ale w sprayu a na katar otrivin... ale ja w koncu nie korzystałam bo mi przeszło od rutinoscorbinu.
betiks powodzenia na jutrzejszych wizytach
bulkaasia dobre wieści że rana się goi

ja już nie wiem.. niby w książce któą mam piszą że dziecko wpada w rytm między 6 a 12 tygodniem życia a mój Antoś dalej nieustabilizowany a dziś kończy 2 miesiące

raz zasypia w łóżeczku - fakt trwa to z godzinę - a innym razem noszenie na rękach nic nie daje... wczoraj usypiałam go 2 godziny w łożeczku- bez skutku i następne 1,5 godz spacerowaliśmy po domu i nic... w koncu zgłodniał wiec dałam cyca i dopiero zasnął ale już nie kłądłam go dołóżeczka bo jakby się obudził to bym w ogóle nie spałą wiec spał z nami cała noc... ale muszę go przyzwyczaić do łóżeczka przynajmniej na początku nocy bo nie bardzo mam jak się wykąpać (bo jak jest śpiący to u m mu nie pasuje) a o przytulankach z mezusiem to już nie wspomnę ;p
liwus ja polecam espumisan w kroplach... podawałam tylko delicol oprócz espumisanu ale marne efekty przynosił... z espumisanem jest dużo lepiej... a tego windi nie stosowałąm ale moja mam mnie namawiała żebym własnie termometr Antosiowi w pupę wsadzała ale jeszcze sie nie odważyłam
ciril po to tu jesteśmy żeby też wysłuchiwać swoich smętów

jak Ci źle to pisz Kochana a my Cię "wysłuchamy" i postaramy się wesprzeć... ja przyznam że mimo iż nie przeszłam tego co Ty też mam czasem takie myśli. Co by było gdyby... czasem te myśli są dość dręczące ale nie możemy się dać zwariować i gdybać bo do niczego dobrego to nie prowadzi, tylko się przez to denerwujemy niepotrzebnie... także głowa do góry!