Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u nas zalecaja tylko lezenie na pleckach bez zadnych poduszek, zrobili badania i niby dziecko zawsze ulewajac przechyla glowke w ktoras strone;-) my podlozylismy klocki z jednej strony lozeczka, zeby glowka byla wyzej, kupilam tez ta poduszke, w ktorej kladzie sie maluszka na boczku no i mamy angel care, a i tak schizuje jak go klade po jedzeniu do lozeczka, najczesciej po jedzeniu chodze z nim i chodze, a jak juz nie mam sily to siadam na lozku i klade go sobie na brzuchu i tak jeszcze ze 20 minut siedzimy
ale to wszystko wiaze sie z tym, ze siedze tak z nim cale noce
, musisz Marysi to troszke zmienic np zagadywac ja z tej drugiej strony, zmienic strone spania w lozeczku, moze ta poduszka zeby ja na drugim boczku ukladac;-)właśnie jak kładziemy się spać to zazwyczaj układam się z nią tak aby leżała na tym mniej lubianym boczku, jak leży w leżaczku i gapi się na nic z jednej strony to sama staję z drugiej i gadam do niej i gadam i czasem ta głowizna pojdzie na środek ale przeważnie zaraz wraca znowu :-( ale kręczu szyi chyba nie ma, tzn. nie ma żadnych zgrubień na szyi ni nic, ale na tym się nie znam, to nie wiem. Czekam na tel. od tej cioci pediatry, będizemy tu jeszcze tydzień,mam nadzieję, że się w końcu odezwie, bo ufam jej bardziej niż tej naszej pediatrze, ale jak się nie uda trzeba się będzie do niej wybrać, ech.
Bulkaasia a jakie maści dostał Dorian na te policzki? Coś robionego czy gotowe?
Brak witamin i wody...a ja jakos nie umiem sie zmusic by ja pic.

mi się kompletnie nie sprawdziło. Robiłam nawet test z sody. a tu siusiak jestDziewczyny ( pytam z ciekawości ) czy jak sprawdzałyście w ciąży co ma się urodzić wg kalendarza chińskiego : Chiński Kalendarz Płci ~ Jak Zaplanować Płeć Dziecka / Planowanie Płci Dziecka to sprawdziło Wam się ?
mój słabo i rzadko odbija czasem mu sie uleje w nocy prawie w ogóle nie beka.
teraz nakarmiony lezy sobie ze smoczkiem