Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
także glutki chyba pojawiają się niezależnie czy w domu jest suche powietrze czy wilgotne 
,a teraz czekam na list ze szpit.jaki bedzie wynik ,no i oczywiscie mocno wierze w to,ze cukrzyca mnie opuscila
;-),postawili mnie dzisiaj na wage i sie milo zaskoczylam...moja waga jest mniejsza o jakies 7kg od tej,ktora mialam na pierwszej wizycie u gp
...ale gdzie i kiedy mi te kg spadly to nie wiem..ale jest dobrze i niech waga dalej leci w dol 
takze, dzis sie wyspalismy z P.
zanim zachorowal to nawet nie wiedziala ze moze taka byc
Jedyne w czym nam pomaga to spacery Majki, wtedy moge troche polezec i sie zregenerowac.
i wtedy zawsze go kłade na boku. W ogóle to nie lubię gdy mój mały spi na plecach w nocy, boję się że może mu się ulać i się zakrztusi nie wiem czy to tylko ja jestem taka przewrażliwiona?? A co jak będzie większy i będzie się już kręcił i zmieniał pozycje? Bo tak w ogole to mój też już umie się pokręcić tak że z pozycji bocznej ląduje na plecach.