czesc dziewczyny

nie pamietam ktora z was ale ktoras na pewno wkleila link z youtube ze szkoly rodzenia o uspokajaniu niemowlat

u nas rady pana doktora swietnie sie sprawdzily

zaczelismy wojtka zawijac w kocyk tak jak tam radzi i nasze dziecko w koncu spi w lozeczku, no moze nie cale noce, ale juz dwie cale przespal i wczorajsza do polowy, ale dzis spal z nami bo wymiotowal mi wczoraj;/ sasiadki synek jest miesiac mlodszy i tez wymioty mial ale i biegunke to pojechala znim dzis do lekarza ale pow ze to takalekka infekcja jelitowa moze byc ale i tak nic na to nie ma, wiec dopoki dzieko je, pije siusia i nie goraczkuje to nie trzeba od razu rwac na szpital, trzeba obserwowac i przeczekac, podobno teraz ta jelitowka wszedzie

zapomnialam sie ost pochwalic ze u mnie juz pierwsza @ byla

brzuch bolal jak jie wiem, i juz wiem ze to co mowia ze po ciazy boli mniej to w moim przypdku sie nie sprawdzilo;/
wrrr
az tramal wzielampierwszego dnia bo tak sie z bolu wilam ze nie dlaam rady malego trzymac na rekach;/
maja a nie wiesz do kiedy ta promocja w smyku? moze bysmy sie dzis wybrali ale nie wiem czy jeszcze jest zebym na darmo nie pojechala
ja na kolki podaje delicol i odkad go uzywam to jest duzo lepiej

fakt ze maly nie ma stwierdzonej nietolerancji ale ukurat to nam pomaga bo te infacol i espumisan itd nie pomagaly;/
ja jutro robie mini paczki z serkow homogenizowanych, pysznosci!!mowie wam

przepis prosty jak nie wiem

wpiszcie sobie w google

szybko sie smaza

dziewczyny jak wasze rozstepy?czym smarujecie?>pomaga ktorejs z was cos tak ze zaczynaja znikac?
adgama zycze udanej imprezki
jesli ktoras tez robi chrzciny w ten weekend a ja nie doczytalam to rowniez zycze aby sie udaly:*
buziaki dla maluszkow:*
viv a ta pekinska to z niej jakas salatke robisz? bo moj małż to robi taka fajna

pekinka poszatkowana, starta marchewka, pomidory w kostke, starte jablko, cebula w kostke, sol, pieprz, majonez, sok z cytryny...mniiaaam