Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fiolka-kurcze nie wiem co ci doradzić napewno sie męczysz i denerwujesz strasznie bo boisz sie że jak wstanie obudzi sie to nie będziesz wiedziała w jakim humorze:-(moze jemu trzeba zmienić rytm dnia?Jakoś inaczej zajecia dziennie poustawiać i zobazysz czy na to zareaguje?Nigdy nie miała doczynienia z tak płaczliwym dzieckiem i podziwiam twoja wytrwałość nie poddawaj sie napewno znajdzie sie jakies rozwiazanie
Nie wierze w coś takiego jak dziecko niegrzezne bo niegrzeczne.Uważam że dzieci nie płaczą bez powodu,u nas mała płacze tylko w oczywistych sytuacjach:gdy bolóą ją dziąsła,jest głodna,albo jak sioe czegos przestraszy,takto ciężko uświadczyć ją zapłakaną.Nawet teraz kiedy dusi ją katar i kaszle brzydko i napewno boli ją gardełko to ona wstaje z uśmiechem na twarzy śmieje sie bawi. Adgama fajnie ze sama wykąpałaś
gratuluje,ja cały czas kąpie sama u mnie A jak słyszy jak Julita płacze (Fiolka jeszcze podczas kąpieli płacze nie wiem zemu ale ich nie cierpi,ale rozparcujemy ten temat) to on przerazony i tłumaczy ze nie bedzie sie do jej płaczu przyczyniał,za to jak ją wyjme z wanienki to wtedy już ją nosi i tula
Aurelka-fajne butki ja wczoraj takie oglądałam ale kupiłam, sobie botki do kostki na obcasie słupku,jakos nie przemawiają domnie adidasy czy trampki na koturnie
podobają mi sie ale u kogoś ja musze mie but na obcasie to na obcasie adidasy to adidasy bez koturn
Ja jestem po cc tydzień minał jak nie karmie wogóle i czekam na @
Lolcia- dobrze ze wróciłas do nas brakowało tu ciebie
Bułkasia uwazaj na siebie,ciekawe ze wady nie wykryli,mam kolezanke z rozszczepem podniebienia,bedzie dobrze
Madlen79-mnie tez ta pogoda dobija i fakt ze teraz musze w domu siedzieć,ale porobie porzadki przedswiateczne chociaz:-)dobrze ze nie masz siły mocno kopać bo jagbyś mi narobiła siniaków na doopsko to nie mogłabym siedzieć
Ankka-pierwsze słysze o obowiazkowym dokumencie
Cinamona jak ja ci zazdroszcze pieknej pogody życze miłego weekendu i udanej przeprowadzki
ja mam dla małej krem taki i jest super FLOSLEK - witaj w świecie dermokosmetyków! - FLOSIK - Krem ochronny dla dzieci i niemowląt na każdą pogdę pomimo ze pisze ze od 6 mca to my uzywamy go od poczatku (farmaceutka)poleciła mi go i super ładnie sie rozsmarowuje pieknie pachnie i nic jej nie jest
, ja to pudełko z nivea mam od początku ale ja płaciłam za nie 15 zł 

ja nic swojemu nie wyrabiam do puki nie będe planować wypadu za granice
: że już 3 miesiące to powinno przejść mu .
bawi się gada elegancko

ale jak mi zaczął wędrować po łóżeczku (prawdopodobnie odpycha się od tych wszystkich rzeczy) i walił głową w górę łóżeczka (budził sie przez to) zrobiłam mu dużo miejsca i dajemy śpiworek.
a wyszło nam to lepiej niż jak byliśmy z D. 
ale u nas nie do końca tak, może źle opisuję sytuacjeFiolka-kurcze nie wiem co ci doradzić napewno sie męczysz i denerwujesz strasznie bo boisz sie że jak wstanie obudzi sie to nie będziesz wiedziała w jakim humorze:-(moze jemu trzeba zmienić rytm dnia?Jakoś inaczej zajecia dziennie poustawiać i zobazysz czy na to zareaguje?Nigdy nie miała doczynienia z tak płaczliwym dzieckiem i podziwiam twoja wytrwałość nie poddawaj sie napewno znajdzie sie jakies rozwiazanieNie wierze w coś takiego jak dziecko niegrzezne bo niegrzeczne.Uważam że dzieci nie płaczą bez powodu,

ale Wiki jest większość dnia pogodny i kochany ;-)Wrzeczy głównie jak zmęczony czy przemęczony a dzieje się tak bo on za nic nie potrafi spać w łóżeczku długo w dzień :/ pół godziny budzi się i płacze bo spać się chce a nie może wtedy jest naggorzej go uspokoić
Ale jak mu dam cyca to jak nowo narodzony 

wiem że to żadne rozwiązanie ale wolę to niż słuchać jego płaczu 

)

Dzen dobry
powiedzcie mi jak idziecie do ksedza o chrzest to od razu trzeba podac chrzestnych czy dopiero pozniej mozna tez podac? Bo m chrzestna w ciaze zaszla - niby mowi ze nie wierzy w ten zabobon ale ja nie wiem. Jak Wy macie zdanie na ten temat? Chrzestna w ciazy bo slyszalam ze to nie dobrze?