naty1990
Fanka BB :)
witam sie niedzielnie
obiad gotowy, malz dzis serwuje
bo ja kaleka^^
wczoraj bylismy na imieninowym grullu, bo 27 bylo wladyslawa-a wczoraj piotra i pawla, bylismy u moich dziadkow bo dziadek wladyslaw a dzieci mojej chrzestnej to piotr i pawel no i moj malz piotr to jedna wielka grillowa impresska byla
adgama no nasz wojtek tez sie czasem na wozek gniewa i musimy go niesc
wiolka no i chwala bogu ze wojtusiowi nic sie nie stalo, ja jakos, bolesnie, ale jakos przezyje te rozcieta reeke....dziekujemy, raczkowanie caly czas jest glownym watkiem dnia wojtusiowego, cwiczy uparcie
a co do jelitowki to okropienstwo;/ oby juz tego dzieci naszen nigdy nie mialy
ale to takie paskudztwo ze z nikad sie pojawia i nie ma jak uniknac, ja na rota nie szczepilam ale moja szwagierka tak a i tak jej synek mial juz dwa razy
u nas dzis pogoda paskudna takze ja nawet wojtkowego dzis nie popiore bo nie wyschnie;/
andzia dziekuje, no wlasnie dobrze ze udalo mi sie obronic wojtusia
u nasd do przekrecania na brzuch posluzyla mata edukacyjna taka ze sloniem z szeleszczacymi uszami na srodku tej maty.. a ze szeleszczace ciekawilo mlodego to sie obracal bo chcial za te uszy ciagac
zycze wam milej niedzieli!!
obiad gotowy, malz dzis serwuje
wczoraj bylismy na imieninowym grullu, bo 27 bylo wladyslawa-a wczoraj piotra i pawla, bylismy u moich dziadkow bo dziadek wladyslaw a dzieci mojej chrzestnej to piotr i pawel no i moj malz piotr to jedna wielka grillowa impresska byla
adgama no nasz wojtek tez sie czasem na wozek gniewa i musimy go niesc
wiolka no i chwala bogu ze wojtusiowi nic sie nie stalo, ja jakos, bolesnie, ale jakos przezyje te rozcieta reeke....dziekujemy, raczkowanie caly czas jest glownym watkiem dnia wojtusiowego, cwiczy uparcie
u nas dzis pogoda paskudna takze ja nawet wojtkowego dzis nie popiore bo nie wyschnie;/
andzia dziekuje, no wlasnie dobrze ze udalo mi sie obronic wojtusia
zycze wam milej niedzieli!!
Naty dzielna jesteś,matka dla dziecka wszystko zniesie,dzieci nasze maja swych aniołów stróżów
Ja nie szczerpiłam na rota dlamnie to przereklamowana szczepionka
). ja okresu jeszcze nie miałam (swoją drogą to fajnie jest tak bez niego
), ja tam się tym nie martwię - jak się karmi to tak może być, że się okresu nie będzie miało. a cytologię miałam przyjść zrobić po pierwszym okresie (tak mi się wydaje, że tak mi ginekolożka mówiła
)
a ćwiczenia z chęcią przyjmę jeśli ela nie będzie miała nic przeciwko temu by mi je udostępnić. my narazie o rodzeństwo dla wikuni nie myślimy - tzn chcemy, ale jeszcze nie teraz ;-)