Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)
) na szczęście przeszliśmy je łagodnie, obyło się bez podwyższonej temperatury, płaczu... wiadomo że czasem pomarudzi, bo ma gorszy dzień, ale to jak każdy 
ale mi nie chodziło o chudnięcie tylko o poprawę kondycji. a tak w ogóle to muszę zacząć jakieś brzuszki robić czy coś, by mój brzuchol zaczął jakoś lepiej wyglądać, no ale u mnie ten problem że jakoś zmobilizować się nie mogę 
pare razy ruszyłam tylko sałatke bo już była nałożona a ciasta były dalej głupio mi były się wychylać nawet mojego bounty nie spróbowałam
zostałyśmy sprzątać było nas pare wiec dość szybko poszłow 1,5 godziny pomyłyśmy 200 sztuk wszystkiego i poskładałysmy obrusy stoły stołki wszystko na luks:-) moja mała córeczka od września będzie już 1 klasistką
a dopiero ją pamiętam taką małą jak Julitke;-) Moja Julita jeszcze ani nie siedzi ani nie raczkuje tylko pełza umie sama podnieść się do siadu ale po chwili się przetacza na boczek była dziś zachwycona ogromem dzieci w przedszkolu ona by się tam odnalazła kocha dzieci ruch więc była w żywiole swoim

Mojej Julicie w końcu się przebiła jedynka na dole :-)czuć ją pod palcem ona cały dzień tam dziś grzebała językiem co tam jest takie ostre i chropowate
Agugu już ci raczkujeszyciutka jest spryciulka
mówisz o łóżeczki(kojcu ) turystycznym? AsiaBp to moja Julita ma tak jak Twoja przyjdzie czas u nich na raczkowanie
nie musi jeść książkowo dużo jest dzieci które nie je tyle ile przewiduj,ą poradniki czy opakowania z mlekiem i to jest normalne;-)Jak badania? Fiolka to dobrze że sika dużo to jest istotne;-)ja jak raz z Nastusią w szpitalu byłam to nam kazali nawet wazyć kilka razy dziennie pampersy z moczem pod koniec dnia trzebabyło zsumować ile dziecko wypiło i ile wysikało
a będziecie mu robić jakieś badanie urodynamiczne albo scyntygrafie?to sa bardzo pomocne badania