Adgama - dziś chyba taki dzień ,mój też nie spał do tej pory ... u nas burza się robi .. a jak tam udało ci się coś ugotować ja chwilowo mam przerwę
Naty - straszna ta twoja teściowa, wiesz moja teraz ma urlop,wiec chłopaki jadą do niej rano , ona zajmuje się dzieckiem i jeszcze ugotuje obiad, a dom rzeczywiscie hoho jak ma tyle okien chyba ze masz podwójne
a lekarce sie nie podoba sisusiak malego bo ma małą dziurkę i trza to sprawdzić ale jej się nie podobal juz od maleńkości więc chwilowo się nie denerwujey
Wiolka - widzę przystajnego kolegę który wie ze mam biegunkę
a to juz mało romantyczne
asia - a może to od żelaza ... spróbuj przez kilka dni nie podawać żelaza możę sie unormuje
basia - jak tam w pracy
viv - daj znać że zyjesz
boze jak się ma malo czasu jak się chodzi do pract
Naty - straszna ta twoja teściowa, wiesz moja teraz ma urlop,wiec chłopaki jadą do niej rano , ona zajmuje się dzieckiem i jeszcze ugotuje obiad, a dom rzeczywiscie hoho jak ma tyle okien chyba ze masz podwójne
Wiolka - widzę przystajnego kolegę który wie ze mam biegunkę
asia - a może to od żelaza ... spróbuj przez kilka dni nie podawać żelaza możę sie unormuje
basia - jak tam w pracy
viv - daj znać że zyjesz
boze jak się ma malo czasu jak się chodzi do pract

Czemu niestety że karmisz?
ja bym mogła pomarzyć aby mi ktoś dał kasę na wesele 
on umie nawet z butli raz mu się zapomniało ale jak dałam swojego pokarmu to odświeżyłam mu pamięć
Fiolka może faktycznie dlatego
ale cóż ważne że umyte poprasowałam i jeszcze tylko wypiorę firanki i poprasuje i mam elegancko
mała śpi całą noc więc może nawet nie zauważy mojej nieobecności pewniej Nastka zauważy że babcia jest a nie mama