AsiaBp
Fanka BB :)
Ale się rozpisałyście 
Fiolka - BLW to bardzo fajna metoda, tym bardziej, że Wiki już się zabiera do siedzenia więc pewnie jak wrócicie z urlopu to już będzie siedział wprawnie
Trzymam kciuki i dawaj znać jak Wam idzie tą metodą jedzenie
Z tego co pamiętam Viv swoją Marysię tak karmi, więc chyba możesz podpytac jej co i jak
No u nas identycznie z tą wagą, w dolnych granicach, nasza lekarka mówi że jest ok, ale ja też się martwię, dlatego ja na noc zaczęłam podawać kaszkę Małej, tylko teraz zarzuciłam przez te kupki - wyników wciąż nie ma
- ale przede wszystkim, myślę, że warto wprowadzić kaszki bo tam faktycznie i witaminy i wapń i żelazo dodatkowe...
Słyszałam, że Rowy są fajne, mam nadz że rodzice Was trochę odciążą
Udanego urlopu, odezwij się w miarę możliwości od czasu do czasu!
Adgama - przepraszam, ale co to jest UP?? W każdym bądź razie trzymam kciuki
Andzia - cieszę się, że Mikołaj się tak super zaklimatyzował i trzymam kciuki za ząbki, jak tak dalej pójdzie to będzie u Was już 5 ząbków
No ja też myślałam, że te kupki to od zębów, ale ten sluz mnie niepokoi
Nie martw się na razie pracą, korzystaj z chwili w PL i pozwalaj się wyręczać cobyś trochę naładowała akumulatory
A w której części PL jesteście teraz, jeśli oczywiście można zapytać 
Wiolka - oj rozumiem Cię, że dziwnie Ci będzie zostawić dziewczynki na noc, ale jestem pewna, że wszystko będzie ok i pewnie martwisz się na zapas
U nas generalnie bez zmian, wczorajsza wizyta w pracy udana, w metrze też znalazł się zawsze ktoś kto pomógł
Mnie dziś czeka prasowanie firanek i mycie okien - na samą myśl już się wzdrygam 
Miłego dnia!
Fiolka - BLW to bardzo fajna metoda, tym bardziej, że Wiki już się zabiera do siedzenia więc pewnie jak wrócicie z urlopu to już będzie siedział wprawnie
No u nas identycznie z tą wagą, w dolnych granicach, nasza lekarka mówi że jest ok, ale ja też się martwię, dlatego ja na noc zaczęłam podawać kaszkę Małej, tylko teraz zarzuciłam przez te kupki - wyników wciąż nie ma
Słyszałam, że Rowy są fajne, mam nadz że rodzice Was trochę odciążą
Adgama - przepraszam, ale co to jest UP?? W każdym bądź razie trzymam kciuki
Andzia - cieszę się, że Mikołaj się tak super zaklimatyzował i trzymam kciuki za ząbki, jak tak dalej pójdzie to będzie u Was już 5 ząbków
Wiolka - oj rozumiem Cię, że dziwnie Ci będzie zostawić dziewczynki na noc, ale jestem pewna, że wszystko będzie ok i pewnie martwisz się na zapas
U nas generalnie bez zmian, wczorajsza wizyta w pracy udana, w metrze też znalazł się zawsze ktoś kto pomógł
Miłego dnia!