reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
MamaPatryka89 szybciutko jeszcze się wtrącę..ja właśnie miałam zapytać jak to z tym żelazem w ciąży,bo też mam anemię i muszę brać,biorę już 3 mce,ale skoro ty miałaś,to chyba w ciąży można bez problemu??

Hejka.:-)
Ależ wam zazdroszczę,dziewczyny -te,które oczywiście mają już pewność.I jak tak czytam pozostałe z was,że testy jeszcze negatywne,że się denerwujecie,to....no ja rozumiem,ale,kobity,spokojnie!! I na was (nas-też jestem z wami)przyjdzie czas.NIby może się to dziwne wydawać takie wypatrywanie II kresek,ale wyobrażam sobie co to musi znaczyć dłuuugie staranie się i comiesięczne oczekiwanie w napięciu na wynik testu albo upragniona ciąża po utracie...Dlatego,powtarzam to raz jeszcze,głowy do góry,nie dajmy się.Będzie dobrze.
A u nas pogoda dziś tragiczna, piździ jak cholera:wściekła/y:, a miałam w planach wypad na plac zabaw z Sarą.Ale może lepiej,w czasie jej drzemki w południe może w końcu wrócę do czytania książki sprzed miesiąca.:-D
Buziaki,do później i nie martwcie się.Wierzę,że skoro 1,5 miliardowi Chinek się udało,to i nam też.:-DToż to potężny naród. A poważnie...trzymam kciuki za was i za siebie.Ale najpierw wolę zaraz..OOOOOOOOO CHOLERA właśnie sobie przypomniałam mam dzisiaj dzwonić po wyniki cytki.Cholera,boję się.:sorry: No nic,odezwę się później.Duży CMOOOOOOOOOK dla was wszystkich.:-):rofl:

ja Cie podziwiam :happy: ostoja spokoju :D
na szczęście jutro jedziemy do rodziny to moze bede mniej myśleć ;/
juz kupiłam dzis test kolejny, ale ten trzymam do poniedziałku

u nas tez brzydko, my juz bylysmy po chleb w piekarni rano, ale nie dało sie długo spacerowac ;/

na pewno można, ja tez brałam w ciąży (przepisany przez ginekologa :)) bo ogolnie nie jadam za bardzo mięsa i miałam niedobory jakies ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Królewna to mój pierwszy miesiąc starania, dodam ze brałam od 5-9 dnia cyklu clo, pozniej duphaston i teraz czekam. Przy pierwszej ciąży zaszłam za pierwszym razem i wtedy tez brałą clo i dup. Zobaczymy.

Co do kwasu foliowego to biore od miesiaca jak postanowiłam o staraniu a witaminy jak zajdę to bede brała falvit bo wczesniej tez brałam w ciąży i było ok.

samira to tak jak ja pierwszy miesiąc :)
ja nie biore zadnych tabletek ani nic, nawet szczerze mówiąc nie wiem na co to sie bierze? :)))

retyy to są najdłuższe dni mojego zycia hahahaha :D

Hejka.:-)
Ależ wam zazdroszczę,dziewczyny -te,które oczywiście mają już pewność.I jak tak czytam pozostałe z was,że testy jeszcze negatywne,że się denerwujecie,to....no ja rozumiem,ale,kobity,spokojnie!! I na was (nas-też jestem z wami)przyjdzie czas.NIby może się to dziwne wydawać takie wypatrywanie II kresek,ale wyobrażam sobie co to musi znaczyć dłuuugie staranie się i comiesięczne oczekiwanie w napięciu na wynik testu albo upragniona ciąża po utracie...Dlatego,powtarzam to raz jeszcze,głowy do góry,nie dajmy się.Będzie dobrze.
A u nas pogoda dziś tragiczna, piździ jak cholera:wściekła/y:, a miałam w planach wypad na plac zabaw z Sarą.Ale może lepiej,w czasie jej drzemki w południe może w końcu wrócę do czytania książki sprzed miesiąca.:-D
Buziaki,do później i nie martwcie się.Wierzę,że skoro 1,5 miliardowi Chinek się udało,to i nam też.:-DToż to potężny naród. A poważnie...trzymam kciuki za was i za siebie.Ale najpierw wolę zaraz..OOOOOOOOO CHOLERA właśnie sobie przypomniałam mam dzisiaj dzwonić po wyniki cytki.Cholera,boję się.:sorry: No nic,odezwę się później.Duży CMOOOOOOOOOK dla was wszystkich.:-):rofl:
ja tez widze za oknem u nas kropi deszcz my mieszkamy od siebie 30km :-)
krolewnazmarcepana i samira cierpliwosci kochane wszystko ma swoj czas :-) i napewno beda dwie kreski ja wczoraj trzyalam kciuki w 2 dloniach ale gotujac jedna trzymalam lyzke wiez na godzinke w jednej dloni :-D ale caly czas trzymam .
a i bym zapomniala ja tez mialam troche suchosci na poczatku teraz mam z 4 dzien mleczny uplaw dzis rano troche wiecej go bylo.

Ostatnia edycja:
ja tez widze za oknem u nas kropi deszcz my mieszkamy od siebie 30km :-)
krolewnazmarcepana i samira cierpliwosci kochane wszystko ma swoj czas :-) i napewno beda dwie kreski ja wczoraj trzyalam kciuki w 2 dloniach ale gotujac jedna trzymalam lyzke wiez na godzinke w jednej dloni :-D ale caly czas trzymam .

ohh oby podziałało :) dziekujeee ;d ale do poniedziałku jescze daleko ;d

reklama
Do góry