reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

No ja sie pochwalilam, ale mam raczej wieczorne mdlosci niz poranne....ale zajadlam je lodami z owocami w syropie i herbata i jakos mi przeszlo. Nieswojo sie czuje....dobranoc

reklama
Witam się z rana :-)
I witam nowe mamusie :-)
Joanna Ty chyba jako druga po 4madlen wejdziesz w drugi trymestr:-) Więc to już niedługo :-)
lolcia dziękuje. Już zapomniałam, że mnie pare dni temu bolał:laugh2::laugh2:.

Współczuje Wam mdłości i trzymam kciuki, żeby poszły sobie jak najszybciej.
Mnie w dzień złapią, albo z rana ale zjem/podjem i jest ok. Ale A. się ze mnie śmieje, bo non stop coś miele:-D
Miłego dnia życzę:-)

Dzień dobry :-) U nas znowu szaro, buro i zimno. Eh... nic się człowiekowi nie chce w taką pogodę. Czy któraś ma magiczne moce i może przesunąć czas o jakieś 5 tyg w przód? Albo przynajmniej pogodę poprawić? :-D Będę bardzo wdzięczna jak któraś będzie w stanie pomóc :-D
Ania ja mdłości nie mam a też ciągle miele :tak: Jak tak dalej pójdzie to będę się toczyć :-p
Ja miałam znowu kiepską nockę. Wstaje po 5-6 razy na siusiu w dodatku Miki się budził 2 razy z płaczem i nie mogliśmy go uspokoić w łóżeczku więc zasypiał z nami a później przeniesienie do siebie. Mój m stwierdził, że to przez kota u mojej babci bo Miki się do niego ciągnie ale też się go boi bo kot głupi i lata jakby się najarał czego. Nic zobaczymy nie zabierzemy go tam przez kilka dni i może się poprawi. W dodatku miałam głupi sen, że mi dziecko porwała moja była nauczycielka i nikt nie chciał mi pomóc w poszukiwaniach a policja wręcz utrudniała. Wspaniały dzień się zapowiada nie ma co :confused2:

ankka - to piosenka TGD moja płyta którą słuchałam w ciąży z Julią rok 2004/2005 cudowny czas. Polecam wszystkie utworki na płycie:-)
Basia one - ja tez mam wieczorne u mnie horror zaczyna się w okolicach 18-19:no:
Joanna jak się czujesz?
lolcia - też chętnie bym przesunęła do 12 tygodnia, ale nie mam takiej mocy:happy:
fiolka mnie też zgaga męczy:sorry:
4 madlen jesteś kochana dziękuje za obszerny opis podziękuj mężowi:happy:
bulkasia, noukie jak się czujecie dzisiaj?
na śniadanko zjadłam bułkę z jajeczkiem i kieleckim ale cos mi nie podszedł:cool:. podbrzusze szczypie ale nie panikuje jutro wizyta zobaczymy.
Dla Was wszystkich TGD - posłuchajcie słów http://www.youtube.com/watch?v=h12M6dHCP_U

Ostatnia edycja:
lolcia przesyłam ode mnie słonećko:-)
To pewnie przestraszona wstałaś....

Pamiętam jak byłam z Laurą w 5-tym miesiącu ciąży śniło mi się, że ją urodziłam w domu (w tym piątym miesiącu) i stwierdziłam, że takie dzieciątko nie ma szans na przeżycie i strasznie płakałam, i rzuciłam ją na szafe....:szok::szok:.
Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło:-)

A A. zaciesza, bo mówi, że fajny tyłek mi się robi:laugh2::laugh2:

A też wstałam zła, to znaczy jak wstałam to humorek był dobry, ale jak zobaczyłam, że mi piecho pogryzł i rozerwał japonki to już się humor ulotnił....:wściekła/y::wściekła/y:

Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowych i czekać na otarcia....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przeczytalam sobie ten artykul na górze strony :-) I juz teraz wiem czemu jak pisze posty to prawei za każdym razem pytam A. jak się dany wyraz pisze:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Dzięki nathani za info :-) Wiem, że na tych czuwaniach śpiewamy różne covery, ale nie wiedziałam, kto to wykonuje w oryginale. Na czuwaniu z 22 marca w intencji małżeństw, które nie mogą mieć dzieci, mam wymodlone moje dzieciątko, po półtora roku starań wreszcie się udało :-)

Hej dziewczyny...

Nathani, bez zmian mdlosci 24/24 nawet w nocy mnie budza, nie zwracam ale tez nic przez gardlo nie przechodzi:sorry::sorry: masz jutro wizyte??? Super:tak:

Witam nowe mamusie bo wczoraj nie dopisalam;-)

Co do dziwnych snow ja tez mam, czasem az wole ich nie pamietac bo takie glupoty mi sie snia:zawstydzona/y:

No i niedlugo dziewczyny zaczna 12 tydz, a ja gdzie to jeszcze???? Tak odliczam do tego 12 tyg ze wzgledu na te mdlosci, ale czesto czytam, ze te dokuczliwe mdlosci czesto sie nie koncza z 12 tyg ale moga i trwac do 20:szok::szok:

No dobra nie mardzue tylko spadam do pracy....milego dnia i do wieczorka.;-)

noukie skończą się i koniec! tego się trzymajmy i tak jestest dzielna że do pracy idziesz :tak:
ankka nasza dwójka też wymodlona:-)

Witam
jak mi się dzisiaj nic nie chce ale widzę że nie jestem sama
wczoraj wieczorem tak mnie zmuliło nie wyobrażam sobie jak niektóre dziewczyny muszą męczyć się cały czas współczuję

reklama
Witajcie kochane.

Jestem padnieta. Nie spie od 5.30. Wstalam na siusiu i juz nie moglam zasnac. To chyba te wczorajsze emocje.
Bylam wczoraj na USG. Wszystko dobrze :))) Jestem w 8 tc i dzidzia ma 1.5 cm czyli tyle ile powinna miec. Lekarz podal termin na ok.18 grudnia.
Ale najcudowniejsze z tego wszystkiego jest to ze slyszalam i widzialam bijace serduszko w kolorze niebiesko-czerwonym :-):-):-).
Jestem happy. W koncu moge odetchnac.

Nowe mamusie witajcie serdecznie i spokojnej ciazy zycze wam i nam wszystkim:)

Do góry