reklama

Mamuski grudniowe

Witam,
też chciałam obejrzeć walkę, niestety nie doczekałam, usnęłam przed samym Pudzianem. Dziś pogoda u nas trochę lepsza niż wczoraj i wybieramy się do Krakowa na małą wycieczkę. Już się nie mogę doczekać, pączka z A.Blikle, nigdzie mi tak nie smakują jak właśnie w Krakowie :-) Miłej niedzieli.

reklama
ja tez nie doczekalam do Pudziana, poszlam spac o 21:30.... a dzis sie czuje jakby mi ktos zoladek wywrocl na druga strone, nie zwracam ale takie mulenie mam.....ahhhh dzis rano o 9 pokazywalo u nas w sloncu 30 stopni ;p ale zimny wiatr i ogolnie chlodno jest, ja juz córcie na dwor w wozeczku wyekspediowalam i spi sobie slodko, ostatnio nie chce jesc , normalnie zjadala 150 ml mleka na raz, kaszki tak samo..a teraz ledwo 100 ml mleka jej wmuszam, kaszki to wczoraj zjadla 60ml..a tak to strasznie ulewaaaa, modle sie kiedy to ulewanie sie skonczy....bo teraz kiedy daje jej juz cos innego to smierdzi to okropnie, niedosc ze mleko ma paskudne bo pepti. do tej pory nic mi nie przeszkadzaly te jej wymioty, wiadomo to nie jej wina, ale odkad jestem w ciazy normalnie mnie cofa, az mi sie plakac chce bo przeciez nie moge obwiniac córki o to......

Witam dziewczynki o rok starsza :-p
Impreza super, a raczej dzieciaczki.
No takich chłopaków kochanych dawno nie widziałam.
Wybawiłam ile miałam sił ciężko było się oprzeć.
Ja dzieci uwielbiam niańczyć i one polubiły mnie choć
pierwszy raz mnie widziały :-)
Trudno było ich nie nosić bo chciały na rączki ale starałam się
raczej z nimi chodzić za rączkę.
Wczoraj to myślałam że padnę bo tak mnie krzyż potem bolał :sorry:
Ale dziś odpoczywam ile wlezie ;)
Pozdrawiam :*

Witajecie,

Ja juz po weselu. Bylo fajnie. Szkoda tylko ze nie moglam sobie potanczyc bo co chwila cos mnie gniotlo w podbrzuszu. Wiec tylko kolysalam sie na boki.
Wlasnie zjadlam sniadanko. Mmm serek wiejski i pyszny polski chlebek. Jak mi tego brakuje w ES.

cinamona kosztuj póki jesteś w Polsce:-D Czekam aż chłopaki wrócą z kościoła to namówię M. żeby zrobił pieczone ziemniaki w maśle... chyba że kupi coś po drodze...

liwus ale mi smaka na naleśniki zrobiłaś :P

Madlen współczuję Ci i oby mdłości zelżały

Noukie to Tobie tez życzę lżejszych dolegliwości ;)

Lenka to następnym razem nie daj się :*

Asia no to szalejesz z tym sprzątaniem :)
ja wczoraj na roczku tez zapomniałam o ciąży.
zero dolegliwości, dziś też dobrze

fogia ja mam podobnie, głównie odrzuca mnie od kuchni i jak
D. czegoś nie zrobi to jestem głodna :zawstydzona/y:
Wspaniale że z fasolką ok :D

nathani też mi brakuje opieki nade mną :P
jedynie D. ale on pracuje .

Poza tym pozdrawiam serdecznie wszystkie :D
Kurcze moja wizyta juz we wtorek :zawstydzona/y:

Najlepsze jest to że wczoraj przed wyjściem zdychałam
bo się czułam koszmarnie.
A na roczku, nic zero. zapomniałam że w ciąży jestem
i oczywiście wszyscy komentarze typu no na Was teraz pora, o jak Ci pasuje dziecko,
itp . ale będą mieli uciechę ;-)
A moi rodzice to myslałam że się nie odkleją od dzieciaków.

Hej Dziewczyny

Ja jestem załamana wyszły mi po badaniach krwi problemy z tarczycą, zbyt niskie tsh a to oznacza nadczynność i muszę brać antybiotyki.
We wtorek mam wizytę u endokrynologa aż mi się płakać chce :sad:

Na pocieszenie mąż dziś upiekł ciasto z rabarbarem :baffled:

ah Majja ja tez jestem zalamana po wyniku krwi. nie wiem nic na temat tarczycy w ciazy, ale zycze aby wszystko bylo dobrze

ja mialam wirusa w na samym poczateczku ciazy, jeszcze nie wiem jak to sie ze mna wyklaruje,
moze jutro bede cos wiedziec wiecej....:-( chcialbym sie cieszyc swoim stanem a jestem buuu smutna po tych wynikach krwi

pozdrawiam

misia zazdroszcze krakowa. chcialabym do krakowa

reklama
Majja będzie dobrze:-)

Ja co prawda wróciłam koło 12 ze szkoły, ale od razu poszłam spać :-) Spałam prawie do 15 :-p Póżniej szybki obiad :-D (jajecznica, bo na nic innego nie było czasu)

Fiolka też sie wtorku nie moge doczekać :-) jeszcze jutro i już wtorek :-D Im bliżej tym bardziej się boje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry