reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

tez mysle ze to super pomysł :) a apropo imion ;> wybrałyscie jakies? bo ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży ale od dawna juz szukam idelanych imion :D hehe zeby byly przygotowane ;)

reklama
Motylek pomysl super ;-)
a co do imion..to u mnie bedzie z tym problem...bo wybor zostawiam dzieciom,a kazde z nich ma inny pomysl i nie moga sie dogadac :-D
Kiss slodka kruszynka :tak:

kiss125 : ślicznotka :tak:

krolewnazmarcepana: ja nie jestem w ciąży a nad imionami też myślę :-) wiadomo chciałabym teraz córkę :-) a imię dla niej to Maria - po mojej mamie, która zmarła rok temu a chłopczyk to Mikołaj :) takie są propozycje na teraz ale jak będzie to się okaże :happy: mój mąż bardzo chce córkę Lenkę :tak: też mi się podoba ale wolałabym Marysię po mamie :happy:

A reszta? Jakie macie dziewczyny pomysły na imiona dla swoich okruszynek???

my jak wybieralismy dla pierwszego dziecka, nie wiedzielismy co bedzie to było Ada,Maja lub Miłosz, Mikołaj :)
dla chłopca nadal mi sie podobają te imiona chociaż jest jeszcze Olaf :)
a dla dziewczynki bardzo mi sie Lena podoba własnie :) hehe to sliczne imie
i jakbym miała miec dziewczynke to chce którkie imie :)
ogolnie mi sie podobają takie imiona których niekoniecznie trzeba zdrabniac zeby dziecko wołać :)

dziewczyny we wtorek mam wizyte u GP !!! jak sie ciesze..za duzo pewnie tam sie nie dowiem..,ale chociaz mnie zobaczy i wysle list do szpitala :tak:,a ja moze bede troszke spokojniejsza !!!

Ja bym chciała dziewczyne i narazie mam imie tylko dla dziewczynki LILIANA. Bo mój syn ma Kamil a córka Nikola.No okaże się co na to mój mąż

dziewczyny we wtorek mam wizyte u GP !!! jak sie ciesze..za duzo pewnie tam sie nie dowiem..,ale chociaz mnie zobaczy i wysle list do szpitala :tak:,a ja moze bede troszke spokojniejsza !!!

O super ja tez musze podskoczyc do przychodni, i sie umowic z polozna, choc mnie pod opieka ma Tzw Wczesna Klinika Ciazy, a wiec z ta pozlona tak az mi sie nie spieszy, pewnie bedziemy mialy 1 scan od poloznej pod koniec maja

reklama
Motylek a ty moze orientujesz sie jak wyglada prowadzenie ciazy w UK?,bo ja moja dwojeczke rodzilam w Polsce..
a czemu bedziesz pod opieka wczesnej kliniki ciazy ???

Do góry